Gość: lokator IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 14.06.04, 13:28 szukam jakiegoś architekta wnętrz do zaprojektowania mieszkania dwupoziomowego w Warszawie.. może ktoś ma sprawdzonego i godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parr Re: projektanci wnętrz 14.06.04, 14:04 Gość portalu: lokator napisał(a): > szukam jakiegoś architekta wnętrz do zaprojektowania mieszkania > dwupoziomowego w Warszawie.. może ktoś ma sprawdzonego i godnego polecenia? Znam doswiadczoną,pełną świetnych pomysłów,rzetelną architekt.Korzystałem z jej pomocy,widziałem efekty jej wcześniejszych aranżacji mieszkań i mogę ją szczerze polecić.Podaj jakieś namiary na priva to Cię z nia skontaktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ania221 Re: projektanci wnętrz 29.07.04, 12:51 Gość portalu: lokator napisał(a): > szukam jakiegoś architekta wnętrz do zaprojektowania mieszkania > dwupoziomowego w Warszawie.. może ktoś ma sprawdzonego i godnego polecenia? cześć, ja korzystałam z usług ludzi z ASP: to trójka młodych, pomysłowych ludzi po rzeźbie, malarstwie i architekturze. Oprócz tego,ze doradzą ( i to po niezbyt wygórowanych cenach jak na Warszawę) to jeszcze cześć prac wykonują sami (oczywiście jeśli właściciel mieszaknia wyrazi na to cheć:) ). Służę namiarami - proszę o kontakt na e-maila ania221@interia.pl pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
togo_julka Re: projektanci wnętrz 30.07.04, 10:01 Witaj jestem artchitektem,projektuje wnetrza, meble, mam sprawdzoną ekipę budowlaną, jeżeli chcesz nawiązać współpracę napisz: togo_julka@gazeta.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjakol Re: projektanci wnętrz 09.06.15, 01:47 Polecam projektant wnętrz Wrocław na stronie otwarte-studio.pl znajdziesz dane kontaktowe. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
madzik986 Re: projektanci wnętrz 29.09.16, 12:15 Na pewno chcesz go zatrudnić?? Można się samemu inspirować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnyy Re: projektanci wnętrz 06.03.17, 12:13 Zobacz blog trendtapety.pl/. jest on poświęcony tapety we wnętrzu. Znajdziesz tam ciekawe pomysły do swojego domu. I przydatne informacje jak dobrać tapety, które ci pasują Odpowiedz Link Zgłoś