Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom z bali

31.05.12, 21:04
    Witam. Postanowiłam poradzic sie was na forum poniewaz nigdzie w internecie nie moge znalesc odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. Moi rodzice maja dom z dosc spora działką, wszystko jest obciążone hipoteką. Pytanie jest następujące - czy mozna na działce obciązonej hipoteką postawic dom z bali, letniskowy całoroczny z podłączeniem do mediow? Taki w którym mozna normalnie zamieszkac. Jak wyglądałoby wziecie kredytu hipotecznego na taki dom kogos z rodzenstwa skoro dom rodzicow jest juz obciązony. Wiem ze troche mieszam ale sama nie wiem jak to ujac w slowa zeby bylo w miare zrozumiale. Bardzo by mnie ucieszylo jakby znalazl sie tu ktos kto potrafi odpowiedziec na moje pytania :)
    Obserwuj wątek
      • andre83x Re: Dom z bali 01.06.12, 08:29
        Rozumiem, że rodzice spłacają ten kredyt. Najprostszym sposobem jest udanie się do banku i zapytanie czy mogą Ci udzielić kredytu na dom z bali. Hipoteka to swoją drogą a Ty musisz mieć przecież zdolność kredytową, żeby taki kredyt uzyskać.
        • forum.master Re: Dom z bali 02.06.12, 21:37
          moze nawet nie trzeba isc do banku, a wystarczy zadzwonic do dzialu kredytow, jesli chcecie sie dowiedziec bardziej anonimowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka