Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom na wsi...

07.07.04, 23:49
    Witam!

Czy znajde gdzies w sieci mozliwosc wyszukiwania ofert domow stojacych na wsi
    (rynek wtorny). Chodzi mi tutaj o typowe "wiejskie chaty" (parterowa
    zabudowa, plot ze sztachet, niezurbanizowane otoczenie wewnetrzne itp.), z
    ktorych wlasciciele sie wyprowadzaja lub z innych przyczyn chca sie ich
    pozbyc?
    Chodzi mi tutaj glownie o domy w promieniu do 60 km od Warszawy.
    Chcialbym kupic taki domek, wyremontowac go itd...

Pozdrawiam
    cheesy
    Obserwuj wątek
      • wojtow Re: Dom na wsi... 08.07.04, 18:52
        Wiesz co to chyba jest tak, że jak się czegoś takiego nie chce to samo wpada w
        oko. Ja szukam do remontu murowanego, a widzę w ogłoszeniach sporo drewnianych
        właśnie na wsi.
        Poszukaj w Ofercie i Kontakcie.
        • Gość: ela Re: Dom na wsi... IP: *.toya.net.pl 23.08.04, 10:11
          ja bym mogła wam polecic takie domy, i murowane i ze sztachetami tyele ze jest
          to 120km od Warszawy. Pochodze z tamtej miejscowości, bywam tam i widze ze
          sprowadza sie tam duzo ludzi którzy przechodza na emerytuę i wracaja na stare
          smieci lub całkiem obcy. Duzo jest Warszawiaków, Otwock, Ełk.. Niedawno moi
          sąsiedzi przerobili sobie wiejską chatę, kupili od jakiegoś pijaczyny za jakieś
          grosze(jemu kupili coś tam do mieszkania). Obok rodziców po sąsiedzku jest
          fajny domek , z ganeczkiem, sama ostrze na niego zęby.
          Co do murowanych to moja ciotka chce sprzedać. Dom piętrowy, ok 100m kazdy
          poziom, wilekie podwórko z budynkami gospodarczymi, z przodku duzy plac na
          ogród (teraz trawka). Chce chyba 80 tys.
          Rzut beretem do Kazimierza Dln, Kozłówki..
      • Gość: dami Re: Dom na wsi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:01
        Witam, czesto widze takie oferty na Allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka