Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam projektu

IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 16:33
    witam, szukamy domku z dachem czterospadowym, z poddaszem i garażem, domek ok. 140-170 m kwadratowych, dla czteroosobowej rodziny. Już nie mamy cierpliwości, prosze o sugestie.....
    Obserwuj wątek
      • wybieramprojekt Re: szukam projektu 29.11.12, 17:25
        Witam,

Przesyłam poniżej kilka linków do najbardziej popularnych projektów, wedle Pani wstępnych oczekiwań :
        - projekt Kamelia
        - projekt Artemida
        - projekt Xara
        - projekt Modena
        - projekt Magnolia

Proszę o adres e-mail, a przygotujemy dla Pani szczegółowe zestawienie z projektami domów najbardziej zbliżonych do Pani oczekiwań oraz uwarunkowań działki.
        Proszę określić dodatkowo : jak szeroka jest działka? czy domek ma byc podpiwniczony? jaki ma być kąt nachylenia dachu? a wyszukamy jeszcze bardziej konkretne propozycje spośród tysięcy projektów dostępnych na rynku.

Pozdrawiam

Architekt
        Skontaktuj się z nami poprzez FORMULARZ KONTAKTOWY .Na podstawie uwarunkowań działki, wytycznych z urzędu oraz Twoich potrzeb przygotujemy przejrzyste zestawienie najlepszych projektów spośród tysięcy dostępnych na rynku.
        • Gość: lenka64 Re: szukam projektu IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 11:53
          dziękuje bardzo! propozycje mi sie podobają, przesle jeszcze kilka szczegółow na mail. Najbardziej spodobała mi się Kamelia , super projekt i ma 2 pokoje na parterze!
          napisze wszystko na mail .

dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam
      • Gość: Lenka Re: szukam projektu IP: *.static.korbank.pl 29.11.12, 21:13
        Napisałas b. ogólnie
        Czy wiesz czym chcesz ogrzać dom ? Przy połowie stałym musisz mieć większą kotlownie.
        Czy chcesz mieć kuchnie od frontu ?
        Chcesz pokoj na dole ? Na górze ma być łazienka ogólna i małżeńska ?
        Czy chcesz mieć podcien ? Lubisz balkony ?

Jaka masz działkę ? Wjazd od północy ? Od południa ? Szerokość działki podaj to podam Ci kilka propozycji wg. mnie ciekawych.

Kolejna rzecz, kupuj projekt u autora pracowni - to bedzie dla Ciebie gwarancja,
        ze pomoże Ci nawet w trakcie budowy.
        Pozdrawiam !
      • Gość: btstudio Re: szukam projektu IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 14:00
        Jeśli projekt indywidualny wchodzi w grę to zapraszam. Kontakt: Beata Czechowicz betestudio@gmail.com tel.: 505 952 666 www.btstudio.pl
      • Gość: darek Re: szukam projektu IP: *.nplay.net.pl 27.02.13, 20:28
        cena: 1500zł
        tablica.pl/oferta/projekt-domu-jednorodzinnego-arkadiusz-gl-43-ID1r0Wz.html#f735d90cc6;r:;s:
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka