Gość: lenka64 IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 16:33 witam, szukamy domku z dachem czterospadowym, z poddaszem i garażem, domek ok. 140-170 m kwadratowych, dla czteroosobowej rodziny. Już nie mamy cierpliwości, prosze o sugestie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybieramprojekt Re: szukam projektu 29.11.12, 17:25 Witam, Przesyłam poniżej kilka linków do najbardziej popularnych projektów, wedle Pani wstępnych oczekiwań : - projekt Kamelia - projekt Artemida - projekt Xara - projekt Modena - projekt Magnolia Proszę o adres e-mail, a przygotujemy dla Pani szczegółowe zestawienie z projektami domów najbardziej zbliżonych do Pani oczekiwań oraz uwarunkowań działki. Proszę określić dodatkowo : jak szeroka jest działka? czy domek ma byc podpiwniczony? jaki ma być kąt nachylenia dachu? a wyszukamy jeszcze bardziej konkretne propozycje spośród tysięcy projektów dostępnych na rynku. Pozdrawiam Architekt Skontaktuj się z nami poprzez FORMULARZ KONTAKTOWY .Na podstawie uwarunkowań działki, wytycznych z urzędu oraz Twoich potrzeb przygotujemy przejrzyste zestawienie najlepszych projektów spośród tysięcy dostępnych na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka64 Re: szukam projektu IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 11:53 dziękuje bardzo! propozycje mi sie podobają, przesle jeszcze kilka szczegółow na mail. Najbardziej spodobała mi się Kamelia , super projekt i ma 2 pokoje na parterze! napisze wszystko na mail . dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: szukam projektu IP: *.static.korbank.pl 29.11.12, 21:13 Napisałas b. ogólnie Czy wiesz czym chcesz ogrzać dom ? Przy połowie stałym musisz mieć większą kotlownie. Czy chcesz mieć kuchnie od frontu ? Chcesz pokoj na dole ? Na górze ma być łazienka ogólna i małżeńska ? Czy chcesz mieć podcien ? Lubisz balkony ? Jaka masz działkę ? Wjazd od północy ? Od południa ? Szerokość działki podaj to podam Ci kilka propozycji wg. mnie ciekawych. Kolejna rzecz, kupuj projekt u autora pracowni - to bedzie dla Ciebie gwarancja, ze pomoże Ci nawet w trakcie budowy. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btstudio Re: szukam projektu IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 14:00 Jeśli projekt indywidualny wchodzi w grę to zapraszam. Kontakt: Beata Czechowicz betestudio@gmail.com tel.: 505 952 666 www.btstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: szukam projektu IP: *.nplay.net.pl 27.02.13, 20:28 cena: 1500zł tablica.pl/oferta/projekt-domu-jednorodzinnego-arkadiusz-gl-43-ID1r0Wz.html#f735d90cc6;r:;s: Odpowiedz Link Zgłoś