Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mała dobra pralka typu slim

21.06.13, 20:15
    Witam,
    Proszę Was forumowicze o pomoc, szukam pralki typu slim najlepiej żeby głębokość miała 33 cm i wsad 5 kg. Myślałam o pralce Pralka CANDY GCY 1052D1 lub Pralka HOOVER DYN 33 5124D. Nie mam pojęcia która lepsza...opinie są podzielone. Niestety nie mogę mieć pralki głębszej :(
    Proszę o pomoc, z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • mruwa9 Re: mała dobra pralka typu slim 21.06.13, 22:03
        a moze pralka ladowana od gory? Wtedy masz i wiekszy wsad, i wiekszy wybor na rynku.
        Candy to wloszczyzna..padnie zaraz po uplywe gwarancji.
        • Gość: myszaa6 Re: mała dobra pralka typu slim IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.13, 22:24
          ładowana od góry niestety odpada, taką od frontu mogę wsadzić pod blat, a jaką firmę proponujesz? Hoover lepsza?
      • Gość: nitrix Re: mała dobra pralka typu slim IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.13, 18:05
        Hoover i candy to praktycznie to samo jeśli chodzi o firmę , tylko że hoover ma być niby lepszą wersją candy :) .
        Candy ponoć szajs , więc za radą sprzedawcy kupiłem Hoovera slim no ale padł po 5 latach :)
        Więc sama widzisz nic nie trwa wiecznie. Przez te 5 lat byłem zadowolony z pralki , jest bardzo cicha to jej największy plus.
        • Gość: Beta Re: mała dobra pralka typu slim IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.13, 05:50
          Mnie Candy służy już ósmy rok. Myślę, że to zależy od egzemplarza. No i od eksploatacji. Ja piorę 2-3 wsady w tygodniu.
          • Gość: gość Re: mała dobra pralka typu slim IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 10:37
            Moja Candy służy 15 lat !!!!
            Wszystkie Samsungi, Bosche wysiadają
            • dzikka Re: mała dobra pralka typu slim 30.05.16, 12:35
              moja 18:) wersja slim
      • 6albinka Re: mała dobra pralka typu slim 22.07.13, 14:23
        Ekspertem agd nie jestem, ale według mnie lepsza jest pralka Hoover ;) Roznica miedzy tymi dwma nie jest jakas wielka, ale do Candy nie mam jakoś zaufania. Na Twoim miejscu brałabym wiec numer dwa.
        • myszaa6 Re: mała dobra pralka typu slim 22.07.13, 14:48
          witajcie jednak kupiłam pralkę BEKO bo była najwęższa CANDY miała mieć 33 cm ale łącznie z drzwiczkami i innymi bajerami miała 38 cm a beko 35 cm a dla mnie bardzo liczył się każdy centymetr :) najwyżej mi padnie...chociaz mam nadzieje że pochodzi kilka lat :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka