Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy

02.08.13, 12:06
    Firma zajmuje się sprzedażą drzwi i okien. Kobieta tam sprzedająca kompletnie niekumata! o wszystko pytała się gadającego przez telefon i łażącego ciągle na zaplecze jakiegoś faceta. Źle zapisała moje zamówienie, w rezultacie przywieźli mi szerokie drzwi. Oczywiście reklamacji nie chcieli uwzględnić bo oni tylko zajmują się sprzedażą! Musiałam powiększyć dziurę w ścianie żeby zamontować te drzwi! Planowałam też wymianę okien ale z usług tej firmy nie skorzystam bo powiększenie otworu na okno w bloku nie byłoby już takie proste.
    Obserwuj wątek
      • a.lato Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 28.12.13, 07:33
        No i bardzo dobrze, niech jak najszybciej zlikwidują to dziadostwo żeby nikogo więcej nie naciągnęli.
        • Gość: I ja ostrzegam Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy IP: *.internetia.net.pl 30.03.14, 19:19
          Zalozyli mi drzwi , niezgodne z zamowieniem ..po 2 tyg poprawili ......tzn dowiezli brakujaca czesc...z zamowienia ...ale mimo zgloszenia usterki ....mija juz 2 tyg....Nawrt nie raczyli sie pofatygowac ......z informacja i co dalej ....Szkoda gadac..firma niezetelna i do bani .....niepolecam....!!!!!
        • Gość: kris Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy IP: *.10.199.109.static.rdi.pl 28.04.14, 20:56
          SAMA DO SIEBIE PISZESZ
      • Gość: kris glupie gadanie IP: *.1.199.109.static.rdi.pl 18.03.14, 21:20
        Jak sama sobie zmierzyłaś to takie są konsekwencje, jak kupowałem drzwi i okna to zaprosiłem pana do pomiarów i sprawa załatwiona. Po prostu chytry traci dwa razy a taka wizyta to 30-50 zł.i jest pewne że jest dobrze bo wnioskuje że poszłaś do sklepu i kupiłaś co chciałaś a masz żal że nie chcą ci wymienić, to nie są rzeczy po 5 złot śmiech co wypisujesz.Ja bym ci powiedział co powinnaś sobie powiększyć (kilobajty)żebyś lepiej myślała.
        • a.lato Re: glupie gadanie 06.04.14, 22:07
          Sama sobie nie zmierzyłam tylko jak to nazwałeś pan do pomiarów, a nawet dwóch panów. A ty kris nie jesteś czasem od Krzyzanowskich z tego pożal się boże Ankri?
          • Gość: kris Re: glupie gadanie IP: *.1.199.109.static.rdi.pl 12.04.14, 18:04
            to trzeba było sobie zaprosić pana z firmy w której zamawiałaś a nie z pod biedrąki
            • a.lato Re: glupie gadanie 02.05.14, 22:15
              kris naucz się pisać! to chyba w tej pożal się boże firmie norma, to paniusia która notowała wymiary drzwi też miała z tym problemy
              Gość portalu: kris napisał(a):

> to trzeba było sobie zaprosić pana z firmy w której zamawiałaś a nie z pod bie
              > drąki
      • Gość: pk Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy IP: 195.20.110.* 20.03.14, 12:47
        potwierdam szkoda gadac
        przez rok nie uruchomiono bramy garazowej
        • Gość: kolo Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 24.03.14, 18:38
          pk kto ci nie uruchomił bramy
      • Gość: nina zadowolona IP: *.play-internet.pl 15.05.14, 17:19
        Ja jestem zadowolona z tej firmy mam od nich drzwi i okna wszystko sprawnie szybko czysto i solidnie.
        JAk zamowilam to czytalam te posty i troche sie balam , ale zawsze cos sie moze zadziac, moze to zlosliwe jestesmy tyko ludzmi. Ja jaetem bardzo zadowolona.Palecan.Wroclaw.
      • Gość: nina super firma ankri IP: *.10.199.109.static.rdi.pl 15.05.14, 22:12
        Zapomnialam dodac ze pan z ankri jest bardzo mily i slowny.Okna mialam w 1,5 tygodnia , drzwi w 1 tygodniu do wszystkich pokoi z zamontowaniem.
      • Gość: gap Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 00:06
        Teraz wiadomo czemu ciągle wystawiają okna i drzwi po okazyjnej cenie, jak nie znają się na obmiarach ! u mnie zrobili tak samo , tylko z montażem było troszkę lepiej dzięki monterom ,którzy ponoć zostali zwolnieni , pewnie za to ze za długo przekuwali ich zły obmiar . wybór jest zawsze po naszej stronie zawsze możemy się mylić . NIE POZWÓL SIĘ MYLIĆ KOMUŚ ZA TWOJE PIENIĄDZE !!!! teraz ja to wiem !
      • tomek13k ANKRI SUPER firma 30.03.15, 19:36
        JA JESTEM ZADOWOLONY Z USŁUG TEJ FIRMY MIAŁEM ICH Z POLECENIA ROBILI U MOICH
        DWÓCH ZNAJOMYCH NAPRAWDĘ SIĘ SPISALI ,WCZEŚNIEJ CZYTAŁEM TE OPINIE I MNIE TROCHĘ PRZYHAMOWAŁY WIĘC POSZEDŁEM ZOBACZYĆ ICH PRACĘ NAPRAWDĘ POLECAM ,BYLI WYMIERZYLI ZAMONTOWALI I U MNIE I U ZNAJOMYCH NIE BYŁO POMYŁEK I WYKUWANIA,
        MYŚLĘ ŻE KONKURENCJA ANKRI TEŻ SIĘ TU WPISUJE JA POLECAM I MOGĘ POKAZAĆ ZAINTERESOWANYM ICH PRACĘ W OLEŚNICY NAPRAWDĘ SOLIDNIE a co do pani w biurze śliczna
        mająca wiedzę i umie doradzić jeszcze raz polecam
      • ozguws Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 27.02.17, 12:42
        Ja jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Wszystko zostało załatwione szybko i solidnie. Panowie wykonujący usługę działali sprawnie i fachowo. Nie zostawili po sobie bałaganu. Mikołów 21.02.2017
      • keper74 Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 29.08.17, 11:50
        Ja takze jestem nie zadowolony z ich usług cena nie była adekwatna do usługi,zapłaciłem za drzwi,z wymianą wszystkiego,futryny nie wymienili,bo stwierdzili że jest dobra,tylko starą zostawili,wizjer krzywo wywiercony,przy wycieraniu drzwi po montażu juz z wizjera klapka odpadła,niby lepszą klamkę dali w zamian za futrynę,a taka klamka 20 zł kosztuje,a zapłacilem za wszystko 1600,jeszcze ta firma malo dostepna w google bo opini było by napewno o wiele więcej,ale tego tak nie zostawie bede pisal dalej na ta firmę
      • keper74 Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 29.08.17, 11:52
        Ja takze jestem nie zadowolony z ich usług cena nie była adekwatna do usługi,zapłaciłem za drzwi,z wymianą wszystkiego,futryny nie wymienili,bo stwierdzili że jest dobra,tylko starą zostawili,wizjer krzywo wywiercony,przy wycieraniu drzwi po montażu juz z wizjera klapka odpadła,niby lepszą klamkę dali w zamian za futrynę,a taka klamka 20 zł kosztuje,a zapłacilem za wszystko 1600,jeszcze ta firma malo dostepna w google bo opini było by napewno o wiele więcej,ale tego tak nie zostawie bede pisal dalej na ta firmę,MONTARZ- Ruda Śląska polowa lipca 2017
      • keper74 Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 29.08.17, 11:53
        Ja takze jestem nie zadowolony z ich usług cena nie była adekwatna do usługi,zapłaciłem za drzwi,z wymianą wszystkiego,futryny nie wymienili,bo stwierdzili że jest dobra,tylko starą zostawili,wizjer krzywo wywiercony,przy wycieraniu drzwi po montażu juz z wizjera klapka odpadła,niby lepszą klamkę dali w zamian za futrynę,a taka klamka 20 zł kosztuje,a zapłacilem za wszystko 1600,jeszcze ta firma malo dostepna w google bo opini było by napewno o wiele więcej,ale tego tak nie zostawie bede pisal dalej na ta firmę,MONTAŻ- Ruda Śląska polowa lipca 2017
        • anetakuba8 Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 30.10.17, 09:30
          To samo w Ligocie brak obróbki wokół drzwi a przedstawiciel góry obiecywał że profile dają aby prosto i ładnie wyglądało. Koszmar
      • freesystemtheory Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 25.09.17, 12:19
        Także jestem niezadowolony. Panowie montowali niby ok do momentu, aż przyszła późna pora i zaczęło im się spieszyć. Jeden Pan cały czas mówił, że on ma dzisiaj imprezę, jakby mnie to cokolwiek obchodziło. Wykończenie niedbałe, a na dodatek zamówili złe parapety zewnętrzne...za wąskie. Parapety przyszły, ale montaż ich dopiero po tygodniu. No i parapety zewnętrzne to już w ogóle fuszerka. Nie zostały wsunięte pod okno, tylko dogięte na siłę i przykręcone wkrętami, w jednym miejscu odeszły od okna to zakleili silikonem jak im zwróciłem uwagę i powiedzieli, ze tak ma być, bo budynek jest krzywy. Zostawili na parapetach pianę, tynk, i mój odważnik z hantla, aby docisnąć parapet i powiedzieli, ze tak ma leżeć do jutra :) Będziemy reklamować te parapety, bo wygląda to fatalnie. Zniszczony karnisz w pokoju, a w drugim żabki połamane na karniszu, przedziurawiona lampa i porysowana futryna od drzwi. Nie polecam.
      • igawar Re: Ostrzegam przed firmą Ankri z Oleśnicy 20.06.18, 19:37
        Ja jestem zadowolona z usług firmy ANKRI. Zamontowali 2 okna szybko i sprawnie i nawet posprzątali po sobie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka