Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaka lodówka?

IP: *.lublin.mm.pl 27.11.13, 12:18
    czeka mnie zakup nowej lodówki, na co powinnam zwrócić uwagę? Dawno nie kupowałam tego typu sprzętu, stara lodówka ma z 10 lat więc w sumie nie wiem za bardzo jak się zmieniła technologia, jakie rzeczy warto żeby taka lodówka miała a jakie to zbędny bajer. Ktoś podpowie?
    Obserwuj wątek
      • neddstark Re: jaka lodówka? 27.11.13, 13:30
        Hmm, trochę mało danych... Jak dużą masz kuchnię? Ile osób będzie z niej korzystać? Zależy Ci tylko na lodówce, czy również na innych bajerach, ułatwiających korzystanie z niej? I przede wszystkim - jaki masz budżet?:) Tutaj znajdziesz propozycje lodówek do 1000, 1500 i 2000 zł, może coś znajdziesz interesującego:)
        • Gość: klementyna Re: jaka lodówka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 20:48
          Ja mam LG dużą side by side. Mogę polecić. Modeli do wyboru mają sporo, ceny zróżnicowane. Mam rodzinkę czteroosobową. Myślę, że mniejsza też byłaby świetna, ale akurat fundusze pozwalały na taką.
          • anrra12 Re: jaka lodówka? 19.02.14, 17:22
            niedawno kupowałam ich sprzęt do domu i jak na razie jestem zadowolona, widać że dbają o jakość przynajmniej tak mi się wydaje ;), jeśli masz duży budżet to kup z jak najlepszą klasą energooszczędności
            • 1esterra Re: jaka lodówka? 15.05.14, 14:39
              a jaką lodówkę typu side by side byście polecili? Szukam czegoś naprawdę pojemnego dla 5 osobowej rodziny
              • anrra12 Re: jaka lodówka? 20.05.14, 19:16
                Nie wiem ile chcesz przeznaczyć na lodówkę ale może ta Ci się spodoba? LG GSB325PVQV, klasa energetyczna A+, koszt ok. 3200 zł (patrzyłam cenę w eurortv), prawie 350l lodówka + ponad 180 l zamrażarka, no-frost. LG robi dobry sprzęt, sama mam tej marki i wszystkim go polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka