Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaka moc grzejnika w kuchni PILNE!!!

IP: 193.201.167.* 25.08.04, 15:33
    cześć
    chcialabym kupic grzejnik rurkowy (teoretycznie lazienkowy) do kuchni nie
    wiem czy przy minikuchni ok 5 m2 wystarczy moc 400W, czytalam gdzies na forum
    ze ktos z was ma i nie jest za zimno wiec bardzo prosze o porade
    zalezy mi na czasie bo jutro max musze dokonac zakupu

pozdrawiam serdecznie
    Obserwuj wątek
      • vampi_r Re: jaka moc grzejnika w kuchni PILNE!!! 25.08.04, 15:51
        W zasadzie dla grzejników lazienkowych przyjmuje się 100 Wat na metr kwadratowy.
        Czy wystarczy ci 400W? Jeśli twój blok jest ocieplony i mieszkanie nie jest
        szczytowe, to zapewne wystarczy.
        • Gość: lilka Re: jaka moc grzejnika w kuchni PILNE!!! IP: 193.201.167.* 25.08.04, 15:56
          mieszkanie jest na 2 pietrze srodkowe,wiec mam nadzieje ze nie bedzie za malo.
          dziekuje za info
          a przy okazji mam do ciebie pytanie, bo wiele cennych porad udzielasz na temat
          parkietow itp, chodzi mi o lakier bona gdzies mi umknal adres w ktorym jest
          najtaniej :) jakbym mogla prosic o namiary bede wdzieczna

• vampi_r Re: jaka moc grzejnika w kuchni PILNE!!! 25.08.04, 18:12
            Najtańszy wiadomy mi punkt, to Al. Jerozolimskie 225. To mniej więcej jakieś
            200-300 metrów przed Valdim i z 500 przed Leroyem (jadąc od centrum).
            • Gość: lilka Re: jaka moc grzejnika w kuchni PILNE!!! IP: 193.201.167.* 26.08.04, 07:57
              dzieki za namiary
              pozdrawiam
              • vampi_r Re: jaka moc grzejnika w kuchni PILNE!!! 26.08.04, 10:56
                Jakby tam nie było, to mozna jeszcze się udac na Bielany na ul. Niedzielskiego
                róg Kochanowskiego. Tam jest taki budowlany bazarek zwany kiedyś Żoliborską
                Bartycką i w jednej z kanciap (numeru nie pamietam) w głębi terenu, jest punkt
                sprzedający w miarę tanio lakiery Bona.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka