18.08.26, 15:23
m.youtube.com/watch?v=E9-Ksx64MbI&pp=0gcJCf4LAYcqIYzv

Ciekawe że głos mu zanika w momencie gdy natezam słuch z nadzieją się coś dowiedzieć. Interesuje mnie co to za grupa. Mi bowiem się zdaje że część tej grupy w postaci Pińskiego jest przeciwnej natury. Kretów PiSu.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 15:25
      Bezpieka mąci wokół pewnej grupy poglądów w różnych miejscach sceny politycznej. Czarują na różne odblaski do różnych grup skierowanych.
    • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 15:29
      To że wybory są sfałszowane jest oczywiste. Przesłanek do tego było mnóstwo w różnych aspektach. Z kilometra to wiedziałem tylko w oparciu o informacje z mediów odrazy po pierwszej turze. A wszystko wybuchło po drugiej
      • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 15:33
        Można wcześniej było wiedzieć. Wiedziałem że fałszują sondaże. Nie połączyłem jednak różnych kropek vtego że fałszują wybory nie przewidziałem. Życie ciągle uczy że nie ma dna w tym kraju do przebicia
    • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:05
      Na najwyższym poziomie jest dip steicik pod który podpadają wszyscy. Od lewicy do konfy. Niżej może są jakieś spory na zasadzie powiedzonka Trumpa gdy olał Kurdów Chłopcy muszą sobie trochę powalczyć . O okruszki z pańskiego stolu
      • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:13
        W komentarzach widzę że na patriote zawsze da się złapać idiotów. Takie lemingi które wierzą że Nawrocki to nie Duda, a Braun to nie Nawrocki.
        • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:20
          Trump też nie chciał wojny i jest bardzo nacjonalistyczny. Miały wrócić stare dobre czasy. Po czym powstało ministerstwo wojny zarządzane z Izraela heh
          • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:25
            Jest nacjonalizm ziemi czyli polski etos narodowo pozytywistyczny. I są bajki w gazecie drukowane dla mieszczan którzy chcą zostać szlachcicem , żeby szukać lemingów do marszu na wschód. Gdy Braun mówi że stoi między wami i waszymi wrogami ma rację. Tyle tylko że oni nie idą jakoś po niego , podczas gdy po każdego innego owszem. Stoi jak latarnia zaświecona przez waszych wrogów żebyście jak ćmy do niej lgnęli
            • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 16:28
              Wojna o ziemię cały czas trwa. Nie trzeba do tego amerykańskiego sprzętu żeby się jej pozbyć. Każdy obywatel sam musi ją odbić . Inaczej to tylko robienie za użytecznych idiotów
              • dotera Re: Kto kogo 18.08.26, 17:13
                Jedyna prawicowość jaka dla was przewidziano to oglądanie Rocky i Rambo czyli jak ciemnoskóry włoch pokonał jaśniejszych z północy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka