Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sąsiad :)

15.10.14, 18:52
    Dobry wieczór.Założe może nietypowy temat. Otóż każdy narzeka na uciążliwych sąsiadów a że kopcą papierosy a że koty psy itp....A u mnie w drugą stronę, sasiedzi używają tak dużo odświerzaczy powietrza które sa u mnie w mieszkaniu bardzo mocno wyczuwalne...Pewnie dużo osobom by to nie przeszkadzało ale ja ze względu na alergię i astmę bardzo źle znoszę to.Sama nie używam w domu.Staram się właśnie z tego wzlgędu używać jak najmniej chemii.Gdyby to było raz na jakiś czas z dwa trzy razy na dzień ale oni używają non stop i tak pryska co 3-4 minuty....Jest to na dłuższą mete męczące.I nie wiem jak sobie poradzić.ROzumie,że to ich mieszkanie mają prawo robić co chcą ale ciężko siedzieć i zamykać wiecznie okna.
    Obserwuj wątek
      • domdlawroga Re: Sąsiad :) 18.10.14, 14:15
        zaproponuj im żeby używali naturalnych olejków bo są zdrowsze, które podgrzewa się w kominkach, a jeśli nie zareagują, to powiedz, że jesteś alergikiem, a jeśli to nie poskutkuje to idź do administracji, albo włącz metal w złym guście (np. Behemoth) na cały regulator i powiedz że będziesz to robić w każdej chwili gdy będą pryskać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka