Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

komputerowe projektowanie ogrodów

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 10:33
    Czy może ktoś wie gdzie można zakupić amatorski program komputerowy do
    projektowania ogrodów?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga2 Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 22:20
        dolaczam sie do pytania poprzedniczki Agi!
        czyzby tylko Agi bawily sie w ogrodki?
        • piasia Re: komputerowe projektowanie ogrodów 10.04.02, 09:13
          Agi, zajrzyjcie na forum "Ogród i rośliny". Być może tamtejszy Ekspert was
          poratuje (najbardziej aktywny Ekspert na Forum).

też bawiąca się ogródkiem
          Piasia
      • Gość: Robert Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:42
        W Warszawie na ul. Pereca jest sklep komputerowy ( chuba na P... :))) i tam
        jest spory wybór do projekotwania i urzadzania domów oraz ogrodów.
        Ale szczerze przyznam ,że jest to upierliwa zabawa
        pozdrawiam i życze miłej zabawy
        PS przedtem poszukajcie w internecie demo tych programów ( programy kosztuje po
        kilka stówek :((
        • Gość: aga2 Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 08:27
        • Gość: aga2 Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 08:29
          przepraszam za poprzednia wiadomosc;
          mam tylko pytanie, czy znasz moze jakies nazwy tych programow, niestety nie
          jestem z Warszawy i w zyciu nie znajde sklepu na `P`...
          ale dzieki za pomoc!
          agnieszka
          • Gość: Andrzej Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.pfeso.edu.pl 12.04.02, 07:57
            Najleprzy program do ogrodów to Land Designet 3cd. umożliwia wybór roslin i
            drzew, oglądanie z dowolnego kierunku, pory dnia i roku. chyba mam coś takiego
            ale jest to prograb bardzo obszerny i troch skomplikowany w obsłudze
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka