Gość: aga IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 10:33 Czy może ktoś wie gdzie można zakupić amatorski program komputerowy do projektowania ogrodów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga2 Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 22:20 dolaczam sie do pytania poprzedniczki Agi! czyzby tylko Agi bawily sie w ogrodki? Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: komputerowe projektowanie ogrodów 10.04.02, 09:13 Agi, zajrzyjcie na forum "Ogród i rośliny". Być może tamtejszy Ekspert was poratuje (najbardziej aktywny Ekspert na Forum). też bawiąca się ogródkiem Piasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:42 W Warszawie na ul. Pereca jest sklep komputerowy ( chuba na P... :))) i tam jest spory wybór do projekotwania i urzadzania domów oraz ogrodów. Ale szczerze przyznam ,że jest to upierliwa zabawa pozdrawiam i życze miłej zabawy PS przedtem poszukajcie w internecie demo tych programów ( programy kosztuje po kilka stówek :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 08:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 08:29 przepraszam za poprzednia wiadomosc; mam tylko pytanie, czy znasz moze jakies nazwy tych programow, niestety nie jestem z Warszawy i w zyciu nie znajde sklepu na `P`... ale dzieki za pomoc! agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: komputerowe projektowanie ogrodów IP: *.pfeso.edu.pl 12.04.02, 07:57 Najleprzy program do ogrodów to Land Designet 3cd. umożliwia wybór roslin i drzew, oglądanie z dowolnego kierunku, pory dnia i roku. chyba mam coś takiego ale jest to prograb bardzo obszerny i troch skomplikowany w obsłudze Odpowiedz Link Zgłoś