Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agata Meble i Fakt

13.01.15, 18:13
    www.fakt.pl/wydarzenia/pol-roku-czekali-na-meble-z-agata-meble,artykuly,500255.html
    Przeczytajcie, obejrzyjcie. Agata meble.
    Obserwuj wątek
      • kol.3 Re: Agata Meble i Fakt 13.01.15, 20:01
        Jak się wpłaci całość pieniędzy przed dostawą, to można sobie poczekać. Firma nie jest solidna.
        Ostatnio byłam z kuzynką w dużym sklepie meblowym, były promocje kuchni, piękne meble za 7-10 tys., można było wybierać, przebierać - dostawa w ciągu tygodnia. Kuzynka kupila mały zestaw mebli kuchennych za 1099 zł. do bloków (8 szafek).
      • artur_warszawa Re: Agata Meble i Fakt 28.03.15, 16:05
        Tak czy inaczej przepłacanie w Agata meble jest bez sensu. Nawet przy promocji mają drożej niż inne sklepy bez promocji.
        • carolla27 Re: Agata Meble i Fakt 30.03.15, 14:54
          Nie zgodzę się z Tobą, po pierwsze zwróć uwagę, że AM nie jest jak inne sklepy, bo AM jest dystrybutorem mebli. Po drugie masz tam meble w różnych cenach, sama kupiłam sofę, która była tańsza o 500zł od konkurencji. Wszystko zależy od tego jaki mebel jakiego producenta i jakiej jakości wybierzesz;) Moja sofa mimo, że była tańsza to jak dla mnie jest bardzo dobrze wykonana.
          • artur_warszawa Re: Agata Meble i Fakt 08.05.15, 11:15
            Agata Meble sama produkuje kuchnie Pani pracownico Agata Meble .
      • carolla27 Re: Agata Meble i Fakt 22.05.15, 14:33
        Artur od kiedy sami produkują meble? Oni są tylko dystrybutorem a nie producentem, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Kuchni też nie produkują.
        • malwena89 Re: Agata Meble i Fakt 23.05.15, 11:33
          carolla27 napisał(a):

> Artur od kiedy sami produkują meble? Oni są tylko dystrybutorem a nie producent
          > em, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Kuchni też nie produkują.
          Dokładnie nie wiem dlaczego ludzie nie mogą tego pojąć a potem wypisują takie bzdury i zarzucają Agacie źle wykonane meble.
      • artur_warszawa Re: Agata Meble i Fakt 08.06.15, 17:33
        Tam gdzie są dystrybutorem to są, ale kuchnie produkują sami. Radzę najpierw dobrze sprawdzić zanim się coś powie :) Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka