Dodaj do ulubionych

Błyszczące cienie

29.08.04, 13:11
Witam,
Szukam cieni takich prawie niewidocznych(chodzi o kolor)ale tylko z malenkimi
drobinkami,lekko błyszczącymi(nie brokat!!).Moze ogladał ktoś tvn24 jak
malowali dziewczyne w Paryżu na ulicy,właśnie o takie mi chodzi.Mam nadzieje,
że ktoś zrozumie o co mi chodzi:).
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: Błyszczące cienie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 14:25
      niewidoczne? masz na mysli transparentne czy tez delikatne pastelowe kolory?
      blyszczace cienie ma np. Pupa, sypkie, z tanich inglot. obecnie jest duzy wybor
      cieni blyszczacych, pomacaj w sklepach, na pewno cos znajdziesz.
      • minnie2 Re: Błyszczące cienie 29.08.04, 14:54
        Chodzi mi właśnie o takie transparentne,które rozświetlą oko.Mozesz podac
        orientacyjną cenę pupa(chociaż wątpię, żebym sobie pozwoliła).inglot chyba ok.
        12 zł prawda?Dzięki za odpowiedż.
    • Gość: hiii Re: Błyszczące cienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 15:05
      nie widziałam tego programu, ale wydaje mi się, że chodzi Ci o opalizujące
      cienie w naturalnym kolorze. jeżeli tak, to może zwróć uwagę na cienie
      bourjois, ja mam takie właśnie leko wpadające w błękit (pearl eyeshadow bleu
      zephir 88), ale wiem, że są też w innych odcieniach. jest prawie niewidoczny na
      powiece, działanie ma właśnie takie rozświetlające.
      pozdr;)
      • Gość: hiii Re: Błyszczące cienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 15:06
        zapomniałam o cenie - ok. 50 złotych
        • minnie2 Re: Błyszczące cienie 29.08.04, 15:11
          Dzięki.Właśnie siedze na wizażu i szukam:).
          • Gość: tralala Re: Błyszczące cienie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 17:19
            pupy pojedyncze kosztuja ok 50 zl, maja sliczne kolorki :)
            fakt zapomnialam o burguois, mam dokladnie ten sam cien ktory wymienial
            kolezanka, ale nie lubie cieni tej firmy bo sa twarde i jakos zle sie
            nakladaja, i wlasciwie nigdy sie nie koncza co mnie irytuje hehe
    • Gość: milena Re: Błyszczące cienie IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 18:13
      A ja polecam ART DECO nr 28 ten jest łososiowy ( tylko nie pamiętam ich
      konkretnej nazwy ale chyba " lekko połyskujące " zresztą jak powiesz
      sprzedawczyni nr to ona powinna się zorientować ).
      • minnie2 Re: Błyszczące cienie 29.08.04, 22:01
        A te art deco ile tak mniej wiecej kosztują?
        • minnie2 Re: Błyszczące cienie 29.08.04, 22:36
          Przepraszam pomyliło mi sie.Ten makijaż był wykonywany w programie "no to
          pięknie" w tvn style oczywiscie.
          • Gość: AgaU mam maybelline IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 01.09.04, 20:26
            ja mam taki przezroczysty blyszczacy (na fioletowawo) cien - maybelline cool
            effect, 20 lilac freeze; dostalam od kolezanki ale mi nie pasuje to ze go tak
            malo widac - wiec jesli jestes z wawy to moglabym sie na cos wymienic! co ty na
            to?

pozdrawiam,
            aga
            • minnie2 Re: mam maybelline 01.09.04, 22:07
              niestety nie jestem z wawy
              • Gość: AgaU Re: mam maybelline IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 02.09.04, 11:22
                ok
                no to trudno
                pa!
    • Gość: anka Re: Błyszczące cienie IP: *.chello.pl 01.09.04, 18:32
      manhattan cienie w kremie....wygladaja jak lakier do paznokci,daja jedynie
      delikatny odcien...i niesamowity efekt..jakby powieka byla mokra..super!!!
    • Gość: annia Re: Błyszczące cienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:33
      ja moge Ci polecic cienie/krem z firmy Bella, sa one rozswietlajace, jesli
      nalozysz wiecej otrzymasz intensywniejszy kolor
      mam je sa super, koszt 9 zl
      kolory od pialego (perla) poprzez rozowy, fioletowy, cos od pomaranczowego, i
      jeszcze jakies dwa ktorych w tej chwili nie pamietam (z tej serii jest 6
      kolorow)
    • stokrotka111 Re: Błyszczące cienie 02.09.04, 10:54
      Hej! Wyprobuj kremowe cienie Lancome -wszyskie maja wlasnie ten efekt. Poza tym
      polecam cienie Agnes B. Rosa & Perle . Znajdziesz je na stronie ccb-paris.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka