Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwałe szamba betonowe

23.08.15, 12:43
    Nasze szamba betonowe i zbiorniki na deszczówkę, posiadają gotowe otwory na rurę ściekową z uszczelką. Oszczędzasz na wykówaniu otworu przez hydraulika. Otwór z uszczelką jest w 100% szczelny, pierścień z uszczlką wstawiany jest w zbiornik na etapie wylewania zbiornika. Na rzyczenie możemy wyprodukować zbiornik z otworem w miejscu przez Ciebie wskazanym. Aby to zrobić napisz do nas wiadomość.

Szeroki wybór zbiorników, niskie ceny sprawdź.
    Sprawdź na : szamba-betonowe.org bądź abc-szambabetonowe.pl/
    Zadzwoń pod numer: 515 360 795

Obserwuj wątek
      • jutrzenka28 Re: Trwałe szamba betonowe 07.04.16, 14:21
        Ja mam szambo betonowe z firmy ekologiczne-szamba-betonowe.pl/ i jestem bardzo zadowolona z jakości zbiornika. Współpraca z tą firmą przebiegła bardzo sprawnie do tego ludzie pracujący tam mają bardzo profesjonalne podejście do człowieka. Szczerze polecam zajrzeć i zapoznać się z ich ofertą.
        • mrdarstan Re: Trwałe szamba betonowe 03.02.17, 21:20
          Współpracujemy z tą firmą już od dawna,dlatego mogę śmiało polecić jej usługi. Chodzi mi o firmę Olbet Kraków zajmującą się produkcją szamb, kręgów betonowych, studzienek itp. Wszystkie szczegóły znajdziecie tu :olbet.com.pl / olbet / olbet kraków

• loyezoo Re: Trwałe szamba betonowe 07.02.17, 14:55
            Kvrva w czasach tanich przydomowych oczyszczalni,ktoś to gó..no jeszcze kupuje?? Mogę oddać za darmo kręgi,nowe.
      • lucy-dunin Re: Trwałe szamba betonowe 14.02.17, 14:50
        Jest tyle rozwiązań i producentów, że ciężko podjąć decyzję jak doknać wyboru. W sieci można wyszukać sporo publikacji w temacie szamba betonowe, każdy znajdzie to tego szuka.
      • barmiz1 Re: Trwałe szamba betonowe 25.04.17, 17:18
        Ja mogę polecić znajomego, u którego kupowałem szambo.
        Szamba Bydgoszcz
      • polya1982 Re: Trwałe szamba betonowe 12.11.18, 18:30
        Szambo jest taką instalacją w domu, że na pewno nikt nie chce jej awarii :) Dlatego bardzo rozważnie trzeba wybrać odpowiedniego wykonawcę (np. www.szczelneszambabetonowe.com.pl), żeby mieć pewność, że zbiornik będzie odpowiednio wytrzymały i zbrojony, ale i sam montaż będzie prawidłowy, z dbałością o każdy szczegół. Dzięki temu nie będziecie musieli się martwić o wybijanie czy przelewanie szamba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka