szumuszumi 05.10.18, 18:21 Cześć, czy ktoś z Was korzystał kiedyś z pomocy firmy sprzątającej? Chciałabym trochę pomóc babci, ale mieszkam daleko i myślałam właśnie o firmie sprzątającej. Czy możecie podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szumuszumi Re: pomoc w sprzątaniu 06.10.18, 15:14 szumuszumi napisał(a): > Cześć, czy ktoś z Was korzystał kiedyś z pomocy firmy sprzątającej? Chciałabym > trochę pomóc babci, ale mieszkam daleko i myślałam właśnie o firmie sprzątające > j moppy.pl/sprzatanie-uslugi-sprzatajace/sprzatanie-mieszkan . Czy możecie podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzwyska Re: pomoc w sprzątanie 12.10.18, 16:22 Może to nie firma, ale ja dziadkowi ostatnio kupiłam mop ze spryskiwaczem www.tvokazje.pl/dom-i-ogrod/2346-flip-flop-mop-dwustronny-mop-ze-spryskiwaczem.html, żeby nie musiał się schylać ani dźwigać ciężkiego wiadra. Babci już dawno nie ma z nami, więc staramy się często dziadka odwiedzać i mu pomagać, ale lubi sprzątać sam ;) Mop się na razie sprawdza i spełnia swoją funkcję. Myślę, że mop ze spryskiwaczem może być jednym ze środków pośredniej pomocy babci, zanim wybierzesz firmę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś