Dodaj do ulubionych

MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 05:12
To całe nasze "państewko". Niemoc, bezsilność, bezradność.
Gdzie indziej juz by sobie poradzono z "takim najemcą",bez problemu, ale nie w Opolu, gdzie "każdy coś w czymś umoczył" i sie boi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe IP: 213.17.241.* 06.06.05, 10:40
      Trzeba być skończonym kretynem żeby pozbawieć ich koncesji, gdzie w tym smutnym
      jak pi..a mieście ludzie mogą się napić piwa ?
      Może na ławkach w parku ? A może na schodach ratusza.
      Wy z tego ratusza pijecie po gabinetach , a inni w kulturalnych warunkach -
      nara!
      • Gość: der MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:12
        trzeba być skończoną ciota i umoczoną po uszy w układach miejską złodziejską
        rączką aby nie wyegzekfować prawa!!!

a piwa możesz się napić w staromieju, brudownik w twoim stylu:
        nara-hara-sorki-forki-duperelki!
    • Gość: Masakra Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:14
      To skandal, proponuje wywalic tych najemcow a lokal dac w przetarg na knajpke
      mieszkancy beda zadowoleni, kasa pelna a sprawiedliwosci stanie sie zadosc.
      • Gość: A Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 06.06.05, 16:14
        Paranoja Picture
      • Gość: TheBil Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:15
        Prawda wywalic zlodzieji na pysk a potem w przetarg klucze
        • Gość: Janusz Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:17
          Do TheBila mam pytanie.Co ukradli najemcy Maski bo ja nie wiem.I druga
          sprawa.Kto i z jakich pieniędzy wypłaci odszkodowanie najemcom jeżeli sąd
          uniewinni dających łapówkę.Przecież taka mozliwość istnieje.Dali przecież nie
          dlatego,że chcieli ale dlatego,że musieli.
          • Gość: nie janusz Gość portalu: Janusz napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:25
            >>Co ukradli najemcy Maski bo ja nie wiem.
            ...wiesz, wiesz że nie o słówka tu chodzi...

>>Dali przecież nie dlatego,że chcieli ale dlatego,że musieli.
            jasne, wszyscy musieli, ale nie chcieli
            a kryminały pełne świętych :-)))
    • Gość: jaqB Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe IP: *.idea.pl 06.06.05, 22:49
      Co tez normalni ludzie, ktorzy chca przezyc musza robic, aby omijac glupote
      zajudzonych urzedasow. Brzydze sie ta nasza nowa, lepsza inaczej wladza.
      • Gość: nieuczciwypolak trudno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:02
        zdobyli Maskę i Laba NIE!uczciwie.
        sprawa się wydała i jest głośno!
        powinni oddać.
        Koniec!
        prawo wymaga od "władzy" podjęcia działań!

ale jak widać po niektórych wypowiedziach
        w tym debi.nym narodzie jest akceptacja na działania poza prawem...

taki kraj jaki naród: gów.ianny!
        • Gość: Non rmal Re: trudno! IP: *.idea.pl 06.06.05, 23:21
          tylko w naszym miescie mozliwe jest skazywanie ludzi bez wyroku. jak mozecie
          opluwac najemcow z maski skoro sad jeszcze sie nie wypowiedzial w tej sprawie.
          czujecie sa madrzejsi ? wiecej pokory, wy ktorzy jezdzicie bez biletu
          autobusem, kupujecie papierosy bez akcyzy na ruskim targu, itp. kto naprawde
          bez winy niech rzuci kamien. Tylko jasiu nie wychylaj sie bo i tak nie
          uwierzymy w te twoje przedwyborcze bajery ;-p
          • Gość: dert jakiego wyroku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:27
            z tego co mi się wyczytało to sami sie przyznali że dawali

WIĘC O CO CI CHODZI?
    • white100 [...] 07.06.05, 20:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: polak zdejmij białoczerwoną kataraktę z oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:24
        zdejmij białoczerwoną kataraktę z oczu
        prasę poczytaj
        ludzi posłuchaj
        forum poczytaj
        przejdz się miastem
        popatrz w lustro
        i nie krzycz...
    • white100 Re: MASKA I LABORATORIUM bez koncesji, ale z piwe 08.06.05, 18:05
      Coś ci powiem, mądralo: nie ty będziesz mnie uczył. Radzisz: „prasę poczytaj”
      itd. Chcesz to sobie czytaj, ale ta twoja „prasa” nadaje się niemal wyłącznie
      do utylizacji, nie do czytania, nie jest żadnym źródłem wiedzy, typowy produkt
      bez wartości – tyle wart co obierki z kartofla, zlazła na psy, a spadnie
      jeszcze niżej. A przez jej łatwą do przewidzenia degradację również tacy
      mądrale jak ty zostaną kompletnie wykołowani. Wyrazy współczucia etc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka