Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szafa do przedpokoju

09.05.02, 11:37
    Chcę mieć dużą szafę w przedpokoju spełniającą funkcję garderoby, szafki na
    buty i szafy na wszystko to, czego nie mogę upchnąć gdzie indziej. Nie wiem czy
    kupić gotowca czy zdecydowac się na zabudowę wnęki. Kto to robi dobrze i w miaę
    tanio? Kogo unikać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Piter Re: szafa do przedpokoju IP: 212.33.78.* 09.05.02, 12:37
        Zeleży od wielkości i ilości bajerów. Dobra stroną szaf do zabudowy jest to, że
        sięgają do sufitu. Szafy gotowe tej wysokości (np IKEA) są droższe. Sam
        założyłem szafę INDECO, bo była około 20% tańsza od Komandora i Senatora. Jest
        OK.
        POZDR Piter
      • sosnowieckatowice Re: szafa do przedpokoju 15.11.18, 12:43
        Zalez jaka duża jest ta wnęka. Bo najlepiej aby szafa miała lustro, siedzisko, szufladę na buty. Jak to przedpokój to drążek na większe ubrania. Najlepiej zrób ja na wymiar.
      • marimar58 Re: szafa do przedpokoju 27.03.19, 15:59
        Stolkar ma ciekawe propozycje, robią też na wymiar: www.stolkar.pl/pl/szafy-i-komody
      • patrycjahegan Re: szafa do przedpokoju 03.11.20, 21:18
        Wiem, że większość osób decyduje się na szafy na wymiar, ale ja akurat nie miałam czasu czekać, wybrałam szafę do przedpokoju gotową ze sklepu internetowego i pasuje, jak ulał. Na otomeble.pl/meble-do-przedpokoju/szafy-do-przedpokoju.html wybór jest duży i ceny przystępne. Kluczowe jest to, aby wystrój przedpokoju pasował do aranżacji pozostałych pomieszczeń.
      • robzap Re: szafa do przedpokoju 24.11.20, 19:50
        Na fb masz grupę która ostrzega przed nierzetelnymi wykonawcami
      • daszynskaw Re: szafa do przedpokoju 30.11.20, 11:05
        Ja też miałam taki dylemat :) Zdecydowałam się na zakup gotowej szafy, bo zależało mi na czasie i oszczędnościach ;) i nie żałuję decyzji. Teraz też planuje podobną kupić do sypialni :)
      • mebleszafa Re: szafa do przedpokoju 14.01.22, 22:07
        Ja polecam biała szafa z lustrem do przedpokoju - mebleszafa.pl/szafy
      • lenamagda11 Re: szafa do przedpokoju 19.01.22, 08:54
        Zabudowa wnęki będzie nie tylko tańsza, ale i bardziej praktyczna, dostosowana pod Ciebie
      • monday1 Re: szafa do przedpokoju 06.04.22, 10:41
        Ja kupiłam sobie do wiatrołapu szafę, a właściwie garderobę Westy z lustrem. Fajne szafy do przedpokoju znajdziesz tu np. www.resmar.pl/pol_m_Meble_Przedpokoj_Garderoby-przechowywanie-w-przedpokoju-804.html
      • decoratorum21 Re: szafa do przedpokoju 13.04.22, 12:38
        Witam.
        Zapraszamy Do Zakupów Mebli w Najniżsych Cenach na Rynku.
        Sklep Meblowy Online. ----> lukmebel.pl/ <--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka