-
Czy flaki w rosole sprzedawane w słoikach są aby na pewno dobrze umyte? Są bardzo ostre w smaku, tak się je przyprawia, żeby zagłuszyć ewentualny inny posmak, to skąd wiadomo że są OK?
-
Zgadza sie. Profi robi bardzo dobre zupy - i co ciekawe bez uzycia konserwantow. Zupa jest pasteryzowana. Naprawde polecam. Cena tez wyjatkowo przystepna bo oscyluje w granicach 3.5zl.
Polecam dla ludzi ktorzy wierza w mit iz gotowe dania sa niezdrowe.
Sa zdrowe i napewno zdrowsze niz niejeden typowy "zdrowy" polski obiadek typu: kotelty ze swini w tluszczu z kartoflami ;)
Profi ma duzy potencjal w tym sektorze.
-
Szkoda tylko, że te gotowe produkty są tak kiepskiej jakości. Wolałbym już
zapłacić 15 a nie 5 złoty za słoik czegoś tam, ale zjeść coś naprawdę
porządnego, a nie jakieś góvvno w mącznym sosie z kawałkami tłuszczu i innych
odpadków.
-
W wyniku takiego odzywiania juz mlodzi ludzie, a nawet dzieci maja podwyzszony
cholesterol, a liczba zachorowan na cukrzyce rosnie lawinowo.
-
Flaki zamojskie z Białegostoku?
To może żubrówka z kukurydzy?
-
Polacy po prostu nie potrzebuja jeszcze dan gotowych. Pomimo zmian, jakie
zachodza w naszym kraju, nasze tempo zycia jest jeszcze duzo wolniejsze niz to
na Zachodzie Europy. Poczekajmy jeszcze kilka lat...
Uwielbiam dania gotowe a zwlaszcza desery z M&S. Sa naprawde wysmienite, a ich
jedyna wada jest...cena.
pzdr z Dublina