Dodaj do ulubionych

Spódnica z ramii

26.06.26, 00:33
Podoba mi się biała spódnica z ramii, podszewka 100% bawełna. Długość: do połowy łydki.
Szkoda tylko, że wyglądam w niej jak szafa..
Daję sobie noc lub dwie na przemyślenia czy kupować, a tania nie jest.
Czy ktoś może nosił taką tkaninę latem? Sprawdza się w upały?
Obserwuj wątek
    • alexis1121 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 06:13
      Mam sukienkę z dołem z ramii i jest super, nosiłam wczoraj w upale i nie mam zastrzeżeń.
      • wapaha Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 08:58
        alexis1121 napisała:

> Mam sukienkę z dołem z ramii i jest super, nosiłam wczoraj w upale i nie mam za
        > strzeżeń.

alexis, look fajny ale na boga-te płytki w ogóle do ciebie nie pasują, trąci i to wielką myszą z lat 90...mam takie same tylko w innym kolorze-słynne ułożenie w caro było wtedy modne ale teraz ?total passe i to do takiej damy....
        • demodee2 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 09:12
          Ale przecież Alexis chce się przeprowadzić, bo mieszka w gołębniku z płytkami w karo!
          • wapaha Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 09:20
            demodee2 napisała:

> Ale przecież Alexis chce się przeprowadzić, bo mieszka w gołębniku z płytkami w
            > karo!

o eeesu, wiem, śledzę przecież z zapartym tchem
            co nie zmienia faktu, że nie powinna wrzucać zdjęć tak rewelacyjnego eleganckiego ałtiftu na tle takich okoliczności przestrzeni, no heloł
            • lauren6 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 14:04
              Płytki karo to taki vintage. Za to biała szafa świecąca jak psu jajca to koszmarne Pepco glamour.
        • alexis1121 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 17:24
          Kochana, to TRAWERTYN. Fugi są rzeczywiście straszne, jednak na kamieniu naturalnym nie można stosować środków dedykowanych brudnym fugom, ponieważ zniszczą kamień (było próbowane). Musisz więc poczekać, aż wprowadzę się do mieszkania premium, a wtedy kapcie ci pospadają.
          • wapaha Re: Spódnica z ramii 27.06.26, 11:01
            alexis1121 napisała:

> Kochana, to TRAWERTYN. Fugi są rzeczywiście straszne, jednak na kamieniu natura
            > lnym nie można stosować środków dedykowanych brudnym fugom, ponieważ zniszczą k
            > amień (było próbowane). Musisz więc poczekać, aż wprowadzę się do mieszkania pr
            > emium, a wtedy kapcie ci pospadają.

o kurde, nie noszę kapci sad
            jakie polecasz ???
      • alpepe Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 15:00
        Alexis, musisz chyba po tej krytyce zainwestować w profesjonalne tło fotograficzne, bo ci dziewczyny nie dadzą żyć.
        • alexis1121 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 17:25
          😅❤️
        • mikams75 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 19:56
          przeciez ma, w windzie wink
      • zerlinda Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 22:05
        Alexis ty nie masz peruki? Bo włosy masz jak starsza pani w peruce. Okropieństwo, jeżeli to jednak twoje, to zmień fryzjera, przepłacasz za te niby codzienne modelowanie.
      • po_godzinach_1 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 22:20
        Alexis, śliczna kobieta z ciebie smile
        • alexis1121 Re: Spódnica z ramii 27.06.26, 19:11
          Dziękuję ❤️ Obiektywnie nie jestem śliczna, ale robię spore wrażenie.
    • zerlinda Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 06:40
      Jak źle wyglądasz to nie kupuj.
    • malaperspektywa Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 08:54
      Jeżeli uważasz, że wyglądasz w niej jak szafa to nie kupuj. Jak zmienisz zdanie to kupuj.
    • mabel_mora Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 09:18
      mam top z ramii 100% - rewelacja, wygrywa z lnem: mniej sie gniecie, ładniej wyglada tkanina, tak bardziej elegancko, przewiewne
      tkanina jest sztywniejsza od lnu, ja mam taki pudełkowy krótki top, i dobrze to wyglada, ale w innych fasonach może bardzo pogrubiać
      • alexis1121 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 17:26
        Tak! Właśnie ramia gniecie się jakby elegancko, bardziej błyszczy i daje vibe premium. Nie wyglądam jak wyciągnięta psu z gardła.
    • nenia1 Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 09:50
      kupiłam z marelli i odesłałam. Pewnie kwestia kroju bo też wyglądałam jak szafa, może nie dosłownie, ale tak, pogrubiała.
    • drilka Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 11:58
      Po co wydawać kasę na nietanią spódnicę, w której wygląda się jak szafa?
    • majaa Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 12:07
      Tkanina się sprawdza, ale nie kupiłabym sobie drogiej rzeczy, w której ewidentnie źle wyglądam.
    • alpepe Re: Spódnica z ramii 26.06.26, 14:58
      WYGLĄDASZ W NIEJ JAK SZAFA.
      I wystarczy, by powiedzieć NIE.
    • angazetka Re: Spódnica z ramii 27.06.26, 11:12
      Nie kupowałaby czegoś, w czym wyglądam jak szafa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka