Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WILBUR W UPADŁOŚCI

IP: *.mofnet.gov.pl 20.01.05, 09:15
    Sąd o godz 8:40 ogłosił upadłośc Wilburu
    Obserwuj wątek
      • koalaa Re: WILBUR W UPADŁOŚCI 21.01.05, 10:05
        Gość portalu: gggggg napisał(a):

> Sąd o godz 8:40 ogłosił upadłośc Wilburu

powinnas sie nazwac "wielkie G" - wilburowi tylko ułatwiłas sprawę, a nam,
        mieszkancom budynku A zawiesiłaś petle na szyje - my nie mamy aktów
        notarialnych. Dostaniemy w kość przez ciebie - ale co sie można spodziewać od
        pracowników ministerstwa finansów - myślą o własnym tyłku a nie kategoriami
        społecznymi. Trzeba cie zlinczować potworze
      • Gość: gggggg Re: WILBUR W UPADŁOŚCI IP: *.mofnet.gov.pl 21.01.05, 10:38
        Dzięki za miłe słowa. Jestem w takiej samej sytuacji jak wszyscy mieszkańcy
        budynku A. Też nie mam aktu. Ale już dość tego co wyprawiali prezesi.
        • koalaa Re: WILBUR W UPADŁOŚCI 21.01.05, 11:10
          Gość portalu: gggggg napisał(a):

> Dzięki za miłe słowa. Jestem w takiej samej sytuacji jak wszyscy mieszkańcy
          >

a ja dzięki za wpakowanie w bagno. jak jesteś w takiej samej sytuacji to się
          dziwie - chyba że uciekłas z Tworek . kazdy z nas ma dość, a ty powiekszyłaś to
          piekło. teraz jeszcze bank,od którego brałam kredyt pod zastaw mieszkania
          skoczy mi do gardła, bo nie ma praw do tego mieszkania - tak samo jak i ja.
          Zażąda więc teraz dodatkowego zabezpieczenie pod kredyt - a ja takiego nie mam.
          Co więc bank zrobi ?? Naśle mi w trybie natychmiastowym komornika na moja
          pensję i będą mi ściągac raty dwa razy wyższe niż teraz płacę.
          zawdzięczam to tobie pomyleńcu. Mogłaś sobie od razu kupić kwaterę w tworkach,
          pasujesz tam.
          Mieszkańcy dowiedza się twoich danych i ja zażądam w takim razie od ciebie
          odszkodowania za starty moralne jakie poniosę ze strony banku kredytujacego
          oraz od syndyka.
          Płać sobie koszty komornika, którego mi naśle bank i spadaj
          • Gość: mieszkaniec BRAWO IP: 81.210.87.* 14.02.05, 16:57
            Brawo dla pierwszego odważnego !!! Wcześniej czy później Wilbur by upadł a wy i
            tak zostalibyście na lodzie i może z jeszcze większym zadłużeniem!!! Nie
            liczyliście chyba na to że spłacą hipotekę!!! Mydlili wam oczy przez tyle czasu
            obudźcie się!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka