Gość: gggggg IP: *.mofnet.gov.pl 20.01.05, 09:15 Sąd o godz 8:40 ogłosił upadłośc Wilburu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koalaa Re: WILBUR W UPADŁOŚCI 21.01.05, 10:05 Gość portalu: gggggg napisał(a): > Sąd o godz 8:40 ogłosił upadłośc Wilburu powinnas sie nazwac "wielkie G" - wilburowi tylko ułatwiłas sprawę, a nam, mieszkancom budynku A zawiesiłaś petle na szyje - my nie mamy aktów notarialnych. Dostaniemy w kość przez ciebie - ale co sie można spodziewać od pracowników ministerstwa finansów - myślą o własnym tyłku a nie kategoriami społecznymi. Trzeba cie zlinczować potworze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggg Re: WILBUR W UPADŁOŚCI IP: *.mofnet.gov.pl 21.01.05, 10:38 Dzięki za miłe słowa. Jestem w takiej samej sytuacji jak wszyscy mieszkańcy budynku A. Też nie mam aktu. Ale już dość tego co wyprawiali prezesi. Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa Re: WILBUR W UPADŁOŚCI 21.01.05, 11:10 Gość portalu: gggggg napisał(a): > Dzięki za miłe słowa. Jestem w takiej samej sytuacji jak wszyscy mieszkańcy > a ja dzięki za wpakowanie w bagno. jak jesteś w takiej samej sytuacji to się dziwie - chyba że uciekłas z Tworek . kazdy z nas ma dość, a ty powiekszyłaś to piekło. teraz jeszcze bank,od którego brałam kredyt pod zastaw mieszkania skoczy mi do gardła, bo nie ma praw do tego mieszkania - tak samo jak i ja. Zażąda więc teraz dodatkowego zabezpieczenie pod kredyt - a ja takiego nie mam. Co więc bank zrobi ?? Naśle mi w trybie natychmiastowym komornika na moja pensję i będą mi ściągac raty dwa razy wyższe niż teraz płacę. zawdzięczam to tobie pomyleńcu. Mogłaś sobie od razu kupić kwaterę w tworkach, pasujesz tam. Mieszkańcy dowiedza się twoich danych i ja zażądam w takim razie od ciebie odszkodowania za starty moralne jakie poniosę ze strony banku kredytujacego oraz od syndyka. Płać sobie koszty komornika, którego mi naśle bank i spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec BRAWO IP: 81.210.87.* 14.02.05, 16:57 Brawo dla pierwszego odważnego !!! Wcześniej czy później Wilbur by upadł a wy i tak zostalibyście na lodzie i może z jeszcze większym zadłużeniem!!! Nie liczyliście chyba na to że spłacą hipotekę!!! Mydlili wam oczy przez tyle czasu obudźcie się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś