Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

odkurzacze firmy MIELE

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:25
    Czy ktoś posiada? Jakie są w użytkowaniu, czy jesteście zadowoleni, proszę o
    wszelkie wady i zalety.
    Obserwuj wątek
      • Gość: verte Re: odkurzacze firmy MIELE IP: *.intech.pl 27.05.02, 15:35
        MIELE to bardzo snobistyczna marka.Zadowolona będziesz na pewno bo to bardzo
        dobry sprzęt AGD(no chyba,że się pechowo zepsuje,wtedy za serwis zapłacisz
        krocie).Jednak porównywalnej jakości sprzęt innych firm jest około 3-krotnie
        tańszy.Ta tak jak z odkurzaczami Rainbow.Urządzenie naprawdę świetne,ale za
        jego cenę kupisz 4 tak samo dobre Electroluxy.
      • Gość: jacek2 Re: odkurzacze firmy MIELE IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.06.02, 16:34
        Poza cena nie maja wad.
      • Gość: bobas Re: odkurzacze firmy MIELE IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 20:01
        jestem facet ale lyknalem miele boo:

1. podstawowy model to okolo 600 PLN a ma te funkcje/jest na tyle funkcjonalney
        ze to jest to czego potrzebuje
        2. byl ladny zolty kolor - tez wzete pod uwage
        3. jest symetryczny i sie ladnie uklada; jak kobieta
        4. system rurowy jest super - prowadzi sie ladnie jak auto - taka namiastka
        luxusu w domu
        5. nie liczy sie moc max a moc ssania i tutaj ten model mial przewage nad AEG
        drozszym o 100 PLN wiec wybralem Miele
        6. mocowanie rury w odkurzaczu nie ejst plastikowe a jest dodatkowa obejma
        metalowa - miejmy nadzieje, ze to wplynie na trwalosc (widzialem pare odkurzaczy
        gdzie [polecialo wlasnie to)

odkurzalem z 4 razy - jeszcze chodzi
        nie wyglada aby cos go bolalo

ta sama konstrukcja z dodatkowa funkcjonalnoscia to ceny ok 700-2000 PLN
        to juz przesada

ups. normalnie analizuje wszystko - tutaj nie sprawdzilem ile (i czy sa?)
        kosztuja worki podrobkowe jakiegos producenta z Polski

zreszta ja tak czesto jestem i spzratam, ze mi te 2 czy 3 sztuki, ktore mam
        starcza na 2 lata :)))))

Gość portalu: dor napisał(a):

> Czy ktoś posiada? Jakie są w użytkowaniu, czy jesteście zadowoleni, proszę o
        > wszelkie wady i zalety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka