Gość: PiotrS IP: *.proszynski.pl 29.05.02, 13:04 Wlasnie dowiedzialem sie ze ekipa ktora miala u mnie wykonac tynki gipsowe zabrala swoje zabawki i zeszla z placu budowy. Czy ktos moze polecic dobra ekipe? Bede wdzieczny za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: POMOCY!ekipa,tynki gipsowe IP: 217.153.46.* 29.05.02, 16:32 Ja może będe mogla coś ci pomóc. Znam taką ekipę, są tani gdyż nie są z warszawy (ale tu wynajmują mieszkanko). U mnie w domu robili gipsy, poza tym facet jest elektrykiem, u mnie jesdzcze układali sufity podwieszane. Facet nazywa się Artur Błaszczyk, tel. 0504-722-707 Jedna uwaga: po tym jak dostawali kaskę (a dostawalim stopniowo w czasie robót) znikali na 1 dzień - być może pili. Ale w czasie roboty nie widziałam nigdy żeby mieli jakąś flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: POMOCY!ekipa,tynki gipsowe IP: *.chello.pl 30.05.02, 08:41 0-601387200. Nie wiem , czy mają aktualnie wolne terminy, ale są bardzo dobrzy. (Górale). Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrS Re: POMOCY!ekipa,tynki gipsowe IP: *.proszynski.pl 31.05.02, 09:46 Dzieki wielkie za pomoc, juz zaczynam dzwonic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budujaca Re: POMOCY!ekipa,tynki gipsowe IP: 5.2.1R1D* / *.uk.deuba.com 07.06.02, 12:25 Ja moge polecic ekipe z Warszawy, poleconą zresztą przez znajomych. Nie bylo z nimi zadnych problemow, prace wykonuja bardzo starannie i wcale nie drogo !! - oczywiscie agregatem ) tel 0 606-522-543 Pan Andrzej jest szefem - sluzy fachowa pomoca i naprawde zna ten temat Odpowiedz Link Zgłoś