Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

--PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE ---

IP: *.*.*.* 20.04.01, 12:23
    Witam. Czy ktoś z gości próbował uzyskać pozwolenie na budowę od Starostwa w
    Piasecznie. Chciałbym się zapytać, czy nie graniczy to z cudem, czy można
    jakoś "podejść" ich, bo przywalają sie do wszystkiego.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ada Re: --PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE --- IP: 192.127.216.* 23.04.01, 07:43
        czesc !
        Masz racje to graniczy z cudem. A jesli sie komus udalo to musial byc niezlym
        magikiem. Wydawane przez nich dokumenty kaza akceptowac przez innych
        specjalistow z tej samej dziedziny, co oczywiscie kosztuje i to slono. Tam
        chyba siedzi jedna mafia. Ja sie staram o pozwolenie juz od 2 lat i .....ciagle
        czegos brakuje. A to pieczatka, a to mapka (kolejna), a to ....... i tak w
        kołko. No, ale jesli ktos ma nerwy ze stali i pełną kieszeń to polecam
        • Gość: Slawek Re: --PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE --- IP: *.*.*.* 23.04.01, 17:28
          Moze cos sie zmieni jak ten oszołom Roniker Dolański wyleci (mam nadzieje że to
          się stanie po najbliższej sesji). Co mechanik samochodowy może wiedzieć o
          geodezji???
      • Gość: Argent Re: --PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE --- IP: *.ibles.waw.pl 24.01.02, 11:54
        Nie załatwiałem wprawdzie spraw budowlanych ale miałem do czynienia ze
        Starostwem Piaseczno przy okazji próby załatwienia (czy choćby wyjasnienia)
        spraw geodezyjnych. Sprawa była załatwiana przez rok (mimo wielokrotnych
        interwencji zainteresowanych stron) i wróciła do punktu wyjścia. (tzn. trafi do
        Sądu Administracyjnego). Bałagan, niekompetencje, zła wola urzędników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka