Gość: Slawek IP: *.*.*.* 20.04.01, 12:23 Witam. Czy ktoś z gości próbował uzyskać pozwolenie na budowę od Starostwa w Piasecznie. Chciałbym się zapytać, czy nie graniczy to z cudem, czy można jakoś "podejść" ich, bo przywalają sie do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: --PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE --- IP: 192.127.216.* 23.04.01, 07:43 czesc ! Masz racje to graniczy z cudem. A jesli sie komus udalo to musial byc niezlym magikiem. Wydawane przez nich dokumenty kaza akceptowac przez innych specjalistow z tej samej dziedziny, co oczywiscie kosztuje i to slono. Tam chyba siedzi jedna mafia. Ja sie staram o pozwolenie juz od 2 lat i .....ciagle czegos brakuje. A to pieczatka, a to mapka (kolejna), a to ....... i tak w kołko. No, ale jesli ktos ma nerwy ze stali i pełną kieszeń to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: --PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE --- IP: *.*.*.* 23.04.01, 17:28 Moze cos sie zmieni jak ten oszołom Roniker Dolański wyleci (mam nadzieje że to się stanie po najbliższej sesji). Co mechanik samochodowy może wiedzieć o geodezji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argent Re: --PIASECZNO STAROSTWO POWIATOWE --- IP: *.ibles.waw.pl 24.01.02, 11:54 Nie załatwiałem wprawdzie spraw budowlanych ale miałem do czynienia ze Starostwem Piaseczno przy okazji próby załatwienia (czy choćby wyjasnienia) spraw geodezyjnych. Sprawa była załatwiana przez rok (mimo wielokrotnych interwencji zainteresowanych stron) i wróciła do punktu wyjścia. (tzn. trafi do Sądu Administracyjnego). Bałagan, niekompetencje, zła wola urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś