Gość: Danon IP: *.bphpbk.pl 17.02.05, 15:27 Jakie polecacie farby zmywalne, żeby się nadawały np. do kawiarni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axa Re: Jakie farby zmywalne IP: *.chello.pl 18.02.05, 14:16 Wiesz nie malowałam ostatnio kawiarni tylko swoje mieszkanie i jakoś tak po przetestowaniu 4 różnych marek farb zasięgnięciu opini znajomych najlepszy okazał się FLUGER, piękne kolory ogromny wybór i niesamowita wydajność. Najlepiej idż do sklepu( przemiła obsługa). Nie jestem pracownikiem Flugera ale naprawdę zadowoloną klientką ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Jakie farby zmywalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:37 jakos ci nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: Jakie farby zmywalne 23.02.05, 12:56 Mój znajomy pracuje w Platformie i zawsze poleca farby Kabe. Przetestował mnóstwo firm i podobno te są najlepsze, a ze zmywalnością nie ma żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: Jakie farby zmywalne 24.02.05, 13:54 Dulux Kuchnia i Łazienka jest szorowalną emulsją akrylową przeznaczoną do malowania ścian i sufitów wykonanych z: tynków (cementowych i cementowo- wapiennych) i gładzi gipsowych itd. Doskonale nadaje się do stosowania na powierzchniach narażonych na zabrudzenia, kondensację pary wodnej oraz działanie tłuszczu np. kuchnie, łazienki itp. Tworzy paroprzepuszczalną , wyjątkowo trwałą powłokę o aksamitnym wykończeniu. Odpowiednia konsystencja, łatwość malowania i dobre krycie sprawiają, że malowanie nie jest czynnością uciążliwą. Opracowana gama kolorów pozwala na harmonijny dobór kolorystyki do najczęściej wybieranych odcieni glazury i terakoty. a tu link do produktu w sklepie: farbydulux.pl/cgibin/shop?show=EMUKL Farba jest w półpołysku lub w macie dostepna takze z mieszalnika Odpowiedz Link Zgłoś