Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna JKJ Development

IP: 193.109.212.* 09.03.05, 15:05
    Ostatnio zainteresowała mnie oferta firmy JKJ Development, która buduje domy
    i bliźniaki na Białołęce.
    W związku z tym mam takie pytanie czy ktoś coś kupował od tego dewelopera,
    czy macie jakieś opinie na jego temat.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomq Re: Czy ktoś zna JKJ Development IP: *.spray.net.pl 13.03.05, 23:16
        Halo!

Wlasnie ma to samo pytanie! Zna ich ktos? Jesli udalo Ci sie cos o nich
        dowiedziec to bede wdzieczny za kontakt na tglos@wp.pl - moze razem cos
        ustalismy....?
        T
        • Gość: isis Re: Czy ktoś zna JKJ Development IP: *.derbynet.waw.pl 15.03.05, 22:16
          Kupilam u nich dom - odbieram za dwa, trzy tygodnie.
          jestem bardzo zadowolona, a jeszcze bardziej bede wlasnie za dwa tygodnie.

isis
      • Gość: marek Re: Czy ktoś zna JKJ Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:53
        W listopadzie zeszłego roku zawarłem z JKJ umowę na budowę domu na Białołęce /
        ul. Lewandów / Os. Złote Kłosy. Wcześniej zasięgnąłem opinii właścicieli już
        wcześniej wybudowanych na Białołęce nieruchomości. Zebrałem same pozytywne opinie.
        Śledzę postęp prac budowlanych mego domu. Budowa idzie w piorunującym tempie.
        Stawiają już ściany drugiego piętra. Mogę tylko polecić JKJ!!! Pozdrawiam MK
      • Gość: Nanocnik Re: Czy ktoś zna JKJ Development IP: *.crowley.pl 17.03.05, 14:01
        Rowniez mnie to interesuje.
        • Gość: Anna Re: Czy ktoś zna JKJ Development IP: *.atman.pl / *.atman.pl 04.05.05, 19:12
          Moi znajomi mieszkaja juz w domu wybudowanym przez ta firme ,sa bardzo
          zadowoleni ze wspolpracy .Dom jest wykonczony solidnie.Ogladalismy wiele domow
          w innych firmach ale nie byly budowane tak solidnie
          My takze zdecydowalismy sie na budowe domu z ta firma.Jak do tej chwili
          jestesmy zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka