Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Programy do projektowania wnętrz

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 10:37
    Witam.
    Potrzebuje prostego programu do zaprojektowania wnętrza (jestem kompletnym
    laikiem). Chciałbym dobrać kolory do mebli i kafelków w kuchni. Najlepiej żeby
    można go bylo ściągnąć w wersji sharwere z jakiegoś FTP. Proszę o pomoc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jerzy Re: Programy do projektowania wnętrz IP: *.za-tp.digi.pl 16.06.02, 17:04
        Dobry program do wyposażenia wnętrz kuchnia, łazienka znajdziesz na stronie
        www.kitchenDraw.com. Jest to program 30 godzinny w języku polskim. Na stronie
        tej możesz poćwiczyć przed rozpoczęciem wyposażania w programie zainstalowanym
        na własnym komputerze.

pzdrw jerzy
        • Gość: Maciek Re: Programy do projektowania wnętrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 20:07
          Serdeczne dzięki za informacje.No to się biorę za projektowanie kuchni.
          Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: Programy do projektowania wnętrz IP: *.gd.pl 18.06.02, 10:29
        proponuje nie dobierac kolorow z programu komputerowego... lepiej wynajac
        projektanta, ktory za niewielka oplata, bez rysowania projektow, doradzi,
        dobierze kolory z palety kolorow, pomoze dobrac materialy wykonczeniowe,
        okleiny mebli itp.
        polecam
        • Gość: k\ Re: Programy do projektowania wnętrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 11:16
          Gość portalu: aga napisał(a):

> proponuje nie dobierac kolorow z programu komputerowego... lepiej wynajac
          > projektanta, ktory za niewielka oplata, bez rysowania projektow, doradzi,
          > dobierze kolory z palety kolorow, pomoze dobrac materialy wykonczeniowe,
          > okleiny mebli itp.
          > polecam

A czy znasz jakiegoś projektanta, w miarę z przyzwoitymi cenami?
          • bukowski27 lazeienke mozna ustawic 18.06.02, 11:31
            na www.kolo.com.pl
          • Gość: aga Re: Programy do projektowania wnętrz IP: *.gd.pl 18.06.02, 14:39
            siebie :)
            ale niestety jestem z Trojmiasta... wszystko mozna `zalatwic`
            korespondencyjnie, ale niestety nie kolory, byl tu kiedys taki watek, co do
            projektantow z W-wy, moze jeszcze uda Ci sie go odkopac!
            powodzenia
            aga
            • Gość: k\ Re: Programy do projektowania wnętrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 15:25
              Dzięki i szkoda.
              Pozdrawiam
              • ereno Re: Programy do projektowania wnętrz 18.06.02, 15:40
                Początkujący projektant dobierze ci kolory gratis w ramach zdobywania doświadczeń.

goya.rose@tenbit.pl
            • Gość: Monika Re: Programy do projektowania wnętrz IP: 194.204.133.* 24.06.02, 13:21
              Ja też jestem z Trójmiasta i szukam kogoś do zaprojektowania mieszkanie- jakbyś
              była zainteresowana....to napisz:-))
              monisia@poczta.gazeta.pl
            • Gość: Monika do Agi IP: 194.204.133.* 24.06.02, 13:45

Ja też jestem z Trójmiasta i szukam kogoś do zaprojektowania mieszkanie- jakbyś
              była zainteresowana....to napisz:-))
              monisia@poczta.gazeta.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka