Gość: DOROTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:12 Czy przywiązujecie do tego wagę przy zakupie mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spad_ukp Re: Balkon 10.04.05, 21:19 Była to jedna z najważniejszych rzeczy przy podjęciu decyzji o zakupie mieszkanie. Praktycznie mieszkania bez balkony nie wchodziły w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstinoven Re: Balkon 10.04.05, 23:46 Tak, na takim balkonie mozna np. - zygac - wietrzyc gacie (to takie polskie) - trzymac bigos - zagladac w okna sasiadow - drzec morde na cale osiedle Jak wiec widzisz balkon jest ogromnie wazny. Po cholere Ci balkon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem po co Re: Balkon IP: *.chello.pl 11.04.05, 01:40 Zeby na nim pranie wieszac! Bo ja np mam lazienke 4m2 i bez balkonu nie wiem gdzie bym sobie pranie wieszala Odpowiedz Link Zgłoś
apcon Re: Balkon 11.04.05, 08:40 kerstinoven napisała: > Tak, na takim balkonie mozna np. > - zygac przez okno też da się..... > - wietrzyc gacie (to takie polskie) tutaj balkon niezbędny > - trzymac bigos tu też bez balkonu bieda... > - zagladac w okna sasiadow tutaj da radę bez balkonu > - drzec morde na cale osiedle mozna przez okno.... > > Jak wiec widzisz balkon jest ogromnie wazny. > Po cholere Ci balkon? po to żeby trzymac tam rower!!!! :) A.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bierz z balkonem Re: Balkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:07 Mieszkałem i w takim i w takim. Miałem mieszkanie z ogródkiem na parterze, ale nie za bardzo mi się to podobało. Mieszkanie bylo obok sklepu spożywczego i ciągle wrzucali jakieś puszki i inne śmieci, a wieczorem trzeba było przepędzać pijaczków. Nie dało się posiedzieć w spokoju. Dlatego wolę teraz mieć balkon, na którym siedzę z gazetką i kawką przez 5 miesięcy w roku w słoneczne dni. Ważne było dla mnie, żeby z obecnego mieszkania mieć ładny widok, a nie następny blok. Dlatego mogę sobie siedzieć w majtkach i mam luz. A pranie też suszę na balkonie. Spokojnie się wszystko mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Balkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:36 Obecnie mam malenki balkon, ledwie mieszczą się 3 rowery. Dlatego kupując nowe mieszkanie wybrałam takie z wielkim tarasem i juz nie mogę sie doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: Balkon IP: 217.116.101.* 11.04.05, 20:48 Ludzie, na Boga - nie robcie trzody. Ja tu sarkastycznie ale widze ze nikt nie zrozumial. Na balkonie nie trzyma sie rupieci ani prania!!!! Nie wolno tego robic! Co za ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taras Mój Balkon to moje królestwo IP: *.imp.gda.pl 11.04.05, 21:31 i co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja_w_krainie Re: Mój Balkon to moje królestwo IP: *.chello.pl 12.04.05, 02:12 a gdzie mam wieszac pranie,jak nie na balkonie, mozesz mi to prosze wyjasnic?????? Jak mam malenka lazienke gdzie za cholere sie pranie nie zmiesci Odpowiedz Link Zgłoś