Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

meble kuchenne HTH

IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 08.07.02, 16:31
    czy ktos mial do czynienie z dunczykami z HTH? dostalem dzis ich ulotke gdzie
    mamia mnie 20% znizka? jestem ciekawy jak oceniacie ich meble i uslugi. cos
    czuje pismo nosem ze sa drodzy ale moze sie myle. Co o nich sadzicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nina Re: meble kuchenne HTH IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 09.07.02, 11:13
        Meble maja ladne i chyba dobre jakosciowo, ale sa dosc drodzy (ponizej 10 tys
        to nawet kacika dla lalek nie urzadzisz w HTH).
        Poza tym, slyszalam, ze kaza sobie placic nawet za projekt wstepny. Dla mnie
        eliminuje ich to z gry.
      • Gość: AgaZ Re: meble kuchenne HTH IP: *.idea-mc.pl 09.07.02, 13:57
        Też zastanawiałam się nad tą firmą, jednak po głębszym zastanowieniu odpadli.
        Dużo kasy przeznaczają na promocję dlatego są świetnie rozpoznawalni na rynku,
        mają też niezłą obsługę klienta, jednak jakość ich mebli jest gorsza niz
        niektórych polskich producentów, a ceny wyższe. Ja w efekcie zdecydowałam się na
        Drewmebel i jestem bardzo zadowolona.
        • Gość: Nina meble Drewmebel IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 10.07.02, 11:21
          Zastanawiam sie nad meblami Drewmebel. Powiedz cos o nich - w jakim studio
          robili Twoj projekt, jakie sa koszty dodatkowe (transport, montaz), czy
          faktycznie zrobia Ci wszystko wg Twojego projektu, czy to kolejna firma, gdzie
          czegos sie "nie da" zrobic. Jak dlugo masz te meble, jak sie je uzytkuje? Jesli
          moge, chcialam rowniez zapytac, z czego sa Twoje meble i ile kosztowaly (w
          porownaniu do m. zabudowy_ I jakie maja blaty, w jakich cenach
          to juz chyba wsio, za odpowiedz i rady z gory dziekuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka