drs 06.12.01, 19:38 W ramach dobrosąsiedzkich stosunków pozdrowienia Świateczne,miłych i konstruktywnych postów życzę Radomianom.drs. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom 06.12.01, 20:32 drs napisał(a): > W ramach dobrosąsiedzkich stosunków pozdrowienia Świateczne,miłych i > konstruktywnych postów życzę Radomianom.drs. przyłączam się do zyczeń, zycze zadowalających prezentów od sw. mikołaja:)))) pozdr z Kielc dla Radomia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: 64.107.0.* 07.12.01, 17:28 Spierdalac scyzoryki ! Odpowiedz Link Zgłoś
mad27 Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom 08.12.01, 15:20 tye malpa daj spokoj ... jak bys nie wiedzial w Radomiu kultura obowiazuje ... baranie. Wszystkiego dobrego dla tych co w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biik Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: *.lot.pl 08.12.01, 16:42 i ja sie przylacze do pozdrowien dla sasiadow z poludnia.. PS-a jak widac po napisanych postach osoba o pseudo "@" ma lekko skrzywiony umysl i powinnismy mu wybaczyc jego odchyly...takim nalezy tylko wspolczuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: 64.107.0.* 08.12.01, 17:43 Nie poplaczcie sie dziewczyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thcgrip Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.01, 01:37 @: Z daleka smierdzisz bucem zalosny palancie...lepiej idz na berze kopsac rowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejf Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 08:11 gorące pozdrowienia z te jakże zimowe dni dla wszystkich Kielczan i ~ek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: 64.107.0.* 12.12.01, 16:10 Gość portalu: thcgrip napisał(a): .lepiej idz na berze kopsac rowa Ktos mi przetlumaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: Forum Kielce pozdrawia forum Radom IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 22:55 Gość portalu: @ napisał(a): > Gość portalu: thcgrip napisał(a): > > .lepiej idz na berze kopsac rowa > > > Ktos mi przetlumaczy ? Tak, ja. "lepiej idz na dworzec dawac dupy " co na twoim miejscu Panie @ zrobilbym gdyz to Pan umiesz robic najlepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś