Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie fajne działki budowlane w okolicach Warszawy

IP: 62.111.195.* 27.05.05, 09:25
    Chcielibyśmy pobudowac sie z mężem w okoliach Warszawy, aby był w miarę dobry
    dojazd noi nie za kosmiczne pieniadze. Mysłałam np o Klaudynie, ale nie widzę
    ofert z tego rejonu. Co jeszcze mozecie polecić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: cobrajas Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War IP: 213.17.170.* 27.05.05, 10:24
        no to i ja sie przyłączam do pytania (choć widzę że dużo ludzi obiera Słupno)?
        A tak swoją drogą to ile kosztuje tak na prawde postawienie domu 100 m2 pod
        klucz w okolicach w-wy? Nie myślę tu o firmach ino o wynajęciu murarza i wio?
        Czy byłoby to 100 - 200 tys czy 200 i wzwyż? Wiem że wszystko zależy od tego z
        czego i jak? Chodzi mi zwykły murowany dom z garażem około 120 m2 bez żadnych
        fajerwerków (może być z użytkowym poddaszem.
        • lw73 Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War 27.05.05, 14:12
          Witam
          Proponuje okolice Nieporetu.
          Super okolica
          • varsava Nieporet, a blizej Bialoleka kolo Kanalu Zeranskie 27.05.05, 16:40
            fantastyczna okolica - im blizej Nieporetu, tym taniej, na Bialolece drozej

duzo ofert dzialek jest w sieci w googla wstujkajcie np. 'działka białołęka' i
            powinno wyjść bardzo dużo ofert - polecam rejon Zdziarskiej-Białołęckiej-
            Ostródzkiej pomiędzy pętlami Brzeizny (nad Kanałem Żerańskim/Królewskim) w
            kierunku pętli Mańki-Wojdy)

jest stamtąd bardzo dobry dojazd (łącznie 4 autobusy), a do tego ceny są
            niższe, niż w innych miejscach dzielnicy (Białołęce Dworskiej, czy tym bardziej
            Choszczówce) - a porównywalne z Kobiałką, która jest znacznie dalej...
            • varsava dzielki Bialoleka 30.05.05, 12:02
              niestety, nie potrafilbym przedstawic zadnej oferty, ale jesli sie pojezdzi po
              okolicy, to mozna bedzie cos wybrac, polecam!
      • Gość: ths Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 28.05.05, 12:10
        okolice tarczyna, sam tarczyn, blisko do E7 dobry dojazd do wawy
      • art-mulinka Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War 28.05.05, 22:21
        Witam! Polecam działkę w Sękocinie k/W-wy. Jest budowlana w rozsądnej cenie -
        okolica już pobudowana i przyjazna.
        Odpowiem na wszystkie pytania.
        • Gość: odia polecam działki przy trasie WKD IP: 83.238.7.* 30.05.05, 12:33
          Witam,
          Przez ostatnie 6 lat, mieszkałam w Milanówku-Kazimierówce, niedaleko kolejki
          WDK. Jeśli można, to naprawdę, radzę Państwu, przy zakupie działki, uwzględnić
          dojazdy, to bardzo ważne, jeśli dojeżdzamy do pracy do Warszawy, a liczyć tylko
          i wyłącznie na samochód, raczej nie warto. Od listopada zeszłego roku mieszkam
          już w Warszawie, ja jednak nie wytrzymałam dojazdów, szukałam działki i udało
          mi się kupić w Warszawie, Wilanów-Powsinek, mam kilka autobusów, a przy tym
          domek i zieleń.... Szanowni Państwo, weźcie pod uwagę dojazdy, to wbrew pozorom
          bardzo ważne!
          Pozdrawiam.
          • Gość: amelia Re: polecam działki przy trasie WKD IP: *.tpi.pl 30.05.05, 13:32
            Podpisuje sie pod tym postem! Chociaz wydaje mi się, że kupując działkę
            gdziekolwiek pod Warszawą, dojazd do miasta nie bedzie łatwy.Korki codziennie
            rano i po południu.Niestety, nie zapowiada się na lepsze rozwiąznaia
            komunikacyjne w najbliższym czasie:(. Jednak na pewno lepiej postac w korkach i
            cieszyc się mieszkaniem we własnym domu, niż mieszkac w dusznym mieszkaniu w
            bloku.Natomiast działki w samej Warszawie sa bardzo drogie...
            • varsava Re: polecam działki przy trasie WKD 30.05.05, 14:11
              Nie do konca - dzialki na Bialolece sa porownywalne cenowo z polozonymi 30 km
              od Warszawy na kierunku pd-zach. bez problemu mozna cos znalezc za 90-100 zl za
              metr kwadratowy.

Pozdrawiam

Gość portalu: amelia napisał(a):

> Podpisuje sie pod tym postem! Chociaz wydaje mi się, że kupując działkę
              > gdziekolwiek pod Warszawą, dojazd do miasta nie bedzie łatwy.Korki codziennie
              > rano i po południu.Niestety, nie zapowiada się na lepsze rozwiąznaia
              > komunikacyjne w najbliższym czasie:(. Jednak na pewno lepiej postac w korkach
              i
              > cieszyc się mieszkaniem we własnym domu, niż mieszkac w dusznym mieszkaniu w
              > bloku.Natomiast działki w samej Warszawie sa bardzo drogie...
              • dorota751 może Halinów? 30.05.05, 16:27
                Ja właśnie buduję tam dom, działki w dostępnych cenach, okolica spokojna, dużo
                lasu, blisko trasy dojazdowej do W-wy.
      • Gość: bobik Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War IP: *.localdomain / *.cdmpekao.com.pl 01.06.05, 14:13
        Działki w Klaudynie najlepiej szukać na miejscu - pytając ludzi, którzy
        sąsiadują z wolnymi (na oko) terenami albo zgłaszając się do agencji, które
        dizałąją na tamtym terenie. Są też ogłoszenia na płotach i koło sklepów.
        Mieszkałem (wyprowadzam się) w Klaudynie osiem lat i wiem, że dużo miejscowych
        dzieli grunty i sprzedaje działki.
        • Gość: Asia Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War IP: 62.111.195.* 01.06.05, 14:38
          A jak z dojazdami do warszawy i ogólnie jak się mieszka?
          • Gość: bobik Re: Gdzie fajne działki budowlane w okolicach War IP: *.localdomain / *.cdmpekao.com.pl 01.06.05, 14:53
            Z dojazdem do Warszawy to nie ma problemu, bo korki zaczynają się w samej
            Warszawie. Można jechać do Centrum przez Bemowo i wtedy jest to tylko ok. 19 km.
            Mieszka się przyjemnie. Okolica cicha, blisko do lasu, jest autobus, są sklepy
            czynne codziennie i długo. Z tym że polecam Klaudyn od ul. Lutosławskiego
            (bliżej Babic) bo część od Lasek jest mniej "reprezentacyjna" (chyba że pod
            samym lasem, gdzie jest dużo nowych i ładnych domów).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka