Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    07.06.05, 14:27
    Czy słyszeliście moze o nowej inwestycji na Młocinach? mają byc podobno
    segmenty niedaleko budowanego obecnie osiedla Młociny II przy Heroldów. Nie
    wiem przy jakie ulicy jest ta nowa inwestycja, ani kto buduje, więc moze ktoś
    inny o tym słyszał.
    Sa tez tam działki na sprzedaz pod budowę bliźniaków - myślicie że to dobra
    lokalizacja. Niedaleko tych działek powstaje osiedle bloków, więc nie wiem
    czy to nie zakłóci spokoju. Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • svolo Re: Młociny 07.06.05, 15:22
        A gdzie w warszawie masz swiety spokoj taki totalny.Chyba juz nigdzie.Mieszkam
        na starych bielanach i uwazam ze nie ma piekniejszego miesca. Gdybys cos tu
        znalazla bylabys na 100% zadowolona .A mlociny tez sa super moze jeszcze do
        konca nie wszedzie zagospodarowane ,ale juz niedlugo bedzie tam przepiekna
        dzielnica.
        Powodzenia
        • agrazia Re: Młociny 07.06.05, 15:34
          ja mieszkam na Bielanach w domu, ale niestety u tescia. I czas się
          usamodzielnić. W Młocinach mamy działkę, ale niestety obok rośnie osiedle
          Młociny II i jest jakieś 150 metrów do Pułkowej. Słychac ciągły jednostajny
          szum, mieszkając na Bielanach też zresztą to słyszę. Boję się jedynie tych
          bloków. Ale mam nadzieję że trasa zostanie niedługo odciążona poprzez tę
          obwodnicę. Ale dojdzie niestety most północny. pozdrawiam.
      • Gość: mlekota Re: Młociny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 16:59
        Młociny sa piękne, tylko nikt nie chce widzieć Huty Warszawa i związanego z nią
        zanieczyszczenia powietrza, które dochodzi do 200% zanieczyszczenia w Warszawie
        ogółem (w zalezności od rodzaju zanieczyszczenia). Też chciałem tam zamieszkać,
        ale dogrzebałem sie do mapek ilustrujących stopień zanieczyszczenia i zbladłem.
        Dlaczego do tej pory nikt praktycznie się tam nie budował? Dlaczego jest tam
        tak dużo zieleni? Ponadto ma tam przecież powstać węzeł komunikacyjny Warszawy
        i planowana jest oczyszczalnia ścieków na terenach Parku młocińskiego (!). To
        za dużo jak na okolicę do zamieszkania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka