Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA

06.08.02, 10:33
    Maja ciekawe promocje, ale chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej o sprzecie
    tych firm - sa wloskie, a generalnie nalezy uwazac na wlowskie produkty...
    Czy ktos moze uzytkuje zmywarke, kuchenke i plyte tej firmy oraz okap Fabera?
    z gory dzieki za info
    Obserwuj wątek
      • Gość: Malwina Re: sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA IP: *.eds.com 06.08.02, 14:06
        Tez dostalam dobra oferte na sprzet SMEG'a w Dom Bianco w Raszynie. Powaznie
        przymierzam sie do zakupu. Oprocz lodowki do zabudowy, ktorej design jest
        sredni - moim zdaniem - reszta wyglada OK. Podpytywalam o ta marke w duzych
        sieciach AGD (SMEG jest dostepny u dystrybutorow i w salonach kuchennych) i
        kazdy zapytany wyrazal sie bardzo pozytywnie: ze to sprzet z najwyzszej polki,
        ze porownywalny z MIELE, arystokracja itd, itp. Aczkolwiek nie znam nikogo, kto
        bylby uzytkownikiem SMEG'a i moglby to potwierdzic...
        Okapy sa najrozniejsze i przy zakupie zestawu AGD (SMEG: lodowka, plyta,
        piekarnik, zmywarka) zaproponowano mi okap za 1 PLN. Laczna kwota za taki
        zestaw wyniosl ~12 000 PLN.
        • Gość: flora28 Re: sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 06.08.02, 15:06
          o tej samej promocji wlasnie pisze - wiem, ze SMEG jest drogi, nie wiem tylko,
          na ile cena odpowiada jakosci... moze jeszcze odezwie sie ktos, kto uzytkuje
          smega.
      • Gość: gaga Re: sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 06.08.02, 19:01
        Kupilam okap Fabera - alta. Bardzo ladny i wydajny - 650 m3 na godzine ciagnie.
        Faber jest jednym z najlepszych producentow okapow.
        Co do SMEGa - coz - tez sie zastanawialam ale po porownaniu parametrow okazalo
        sie, ze lepiej wypada AEG.
        udanych zakupow

• Gość: gaga Re: sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 06.08.02, 19:02
        Oczywiscie nie alta tylko alto.
        • flora28 Re: sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA 07.08.02, 08:44
          dzieki:)
          • Gość: Polo Re: sprzet AGD firmy SMEG i okapy FABERA IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 21:12
            Niezły sprzęt ale nie aż tak,oczywiste jest że w stódiach meblowych polecają od
            smega jest bardzo wysoka prowizja dla stódia jak i dla sprzedawcy.Polecam
            lodówki electroluxa,zmywarki siemensa a piecyki amici co do okapu zwracałbym
            uwage na głosność i moc żeczywiście faber jest bardzo dobry.
            • Gość: b123 Re: sprzet AGD firmy SMEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 13:45
              a ja mam zmywarkę smeg , zdaje sie,ze zapłaciłam za design, nie za jakość, 3 x naprawiałam ją podczas 2letniej gwarancji, masakra,ściągali częsci 6 tygodni. Lodówka nie chłodzi , mimo ustawienia na maksa, browar jest letni.Pomyłka, ale sama sobie winna, zamiast w sprawdzone marki poszłam w ładne.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka