Dodaj do ulubionych

Nie podoba mi się

04.01.07, 14:36
... zmiana nazwy forum. "Kościół, religia" to nazwa tamtego forum, które nb
nie jest moim zdaniem dla nas żadną konkurencją, zwazywszy panujące tam
klimaty.
Postuluje powrót do tamtej nazwy, bo po niej przynajmniej można się było
zorientować, czego tu się spodziewać. A tak? Chcecie zwabiać w ten sposób
oszołomstwo, żeby się potem z nimi wykłócać? Po co nam dewoci?
Obserwuj wątek
    • facet123 Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 14:49
      Też mi się nie podoba ta nowa nazwa. Jak chcę sobie z oszołomami pogadać, to są
      do tego inne miejsca i fora.
      • grgkh Ale to chyba tylko tymczasowo :) 04.01.07, 15:38
        Ja też mam nadzieję, że wrócimy do tamtej nazwy
        • 0golone_jajka Re: Ale to chyba tylko tymczasowo :) 04.01.07, 20:23
          Spokojnie smile Nic nie jest wieczne. A warto czasem zobaczyć reakcję prawdziwych chrześcijan smile)
          • adam81w Re: Ale to chyba tylko tymczasowo :) 04.01.07, 20:28
            och ogolone niech sie oni jeszcze troche powkurzaja. to takie mile na to patrzec.
            • 0golone_jajka Re: Ale to chyba tylko tymczasowo :) 04.01.07, 20:31
              matko, a co to by było, gdybym zrobił naprawdę coś "złego", np. doniósł na
              Wielgusa albo Rydzyka?
              • adam81w Re: Ale to chyba tylko tymczasowo :) 04.01.07, 20:35
                jak mozna donosic na donosiciela? przeciez to paradoks smile
                • bloodysunday99 Ja jestem stanowczo za! 04.01.07, 20:41
                  Ja jestem jednak ZA. Nazwa "Kościół, religia" pozwala na wszystkie poglady, nie
                  na "chrzescijanskie" i "moralne". U nas jest miejsce dla wszystkich ktorzy chca
                  podyskutowac na temat religji, i tak powinno byc.

Mam nadzieje ze tak zostanie.
                  • oko_jeza Re: Ja jestem stanowczo za! 04.01.07, 20:54
                    dodam jeszcze coś- fakt, to tylko nazwa. ale to, że nadałeś ją swojemuy forum,
                    jest nie fair. moje forum z tą nazwą zdobyło jakąś tam popularność, zaistniało
                    w świadomości kilku forumowiczów a ty się podszywasz. nie możemy istnieć obok
                    siebie, tak po prostu? na naszych forach jest totalnie inaczej, ja nie czuję
                    twoich klimatów, ty moich. dopóki mnie nie obrażasz i nie wpieprzasz się do
                    mnie, to sobie bądź w spokoju, ty i twoje forum. ale jak zaczynasz robić
                    chamskie numery i odstawiać numery godne gimnazjalisty, to zaczynasz mnie
                    wkurzać i prowokować. nie tylko mnie zresztą. bawi cię taka prowokacja? po co
                    ci to, powiedz mi szczerze?
                    • bloodysunday99 Do oczka 04.01.07, 21:01
                      Kochane oczko. Wlasnie wyslalem do Ciebie prosbe o wpuszczenie mne na Twoje
                      forum. Twierdzisz ze jest wolne, jesli sie nie jest chamem. Ja postanowilem sie
                      polepszyc, i przyzekam ze nie bede wiecej wulgarny. Mam nadzieje ze mnie przyjmiesz.

P.S. Pamietaj ze trzeba wybaczac blizniemu, i przepraszam ze zylem w grzechu.

Pozdrowienia, Nowy Bloody
                      • oko_jeza Re: Do oczka 04.01.07, 21:04
                        jesteś dzisiaj chyba dziesiątą osobą z forum Jajca ktora prosi o wpuszczenie na
                        forum. zabawne,prawda? smile
                        wpuszczam. proszę cię bardzo. zobaczymy.
                        • 0golone_jajka Re: Do oczka 04.01.07, 21:08
                          uuu, może być ciekawie..
                          tylko, oko, trzymaj się ustalonego przez siebie egulaminu
                          bo mnie wywaliłaś nieregulaminowo smile
                        • grgkh I ja też, i ja też... 04.01.07, 21:34
                          Ooo, Pani dziś łaskawa, a ja mogę popłynąć z nurtem i być tą jedenastą?
                        • hiperrealizm a ile z tych osób to klony jajca? 06.01.07, 08:39
                          oczko wyślij maila do administracj z prośba o weryfikację.
                      • nick_penis Re: Do oczka 04.01.07, 21:07
                        bloodysunday99 napisała:

> Kochane oczko. Wlasnie wyslalem do Ciebie prosbe o wpuszczenie mne na Twoje
                        > forum. Twierdzisz ze jest wolne, jesli sie nie jest chamem. Ja postanowilem
                        sie
                        > polepszyc, i przyzekam ze nie bede wiecej wulgarny. Mam nadzieje ze mnie
                        przyjm
                        > iesz.
                        >
                        > P.S. Pamietaj ze trzeba wybaczac blizniemu, i przepraszam ze zylem w grzechu.
                        >
                        > Pozdrowienia, Nowy Bloody
                        >

Przyłączam się do prośby Bloody`ego. Nie będę pisał chamskich ani wulgarnych
                        postów, co tym bardziej wypada docenić, bo z natury jestem chamski i wulgarny.
                        • oko_jeza Re: Do oczka 04.01.07, 21:09
                          zmień nicka wink
                          • 0golone_jajka Re: Do oczka 04.01.07, 21:10
                            kurde, jest gościnnie na forum i rozkazuje! ta to ma tupet!
                            • oko_jeza Re: Do oczka 04.01.07, 21:12
                              hahaha. wybacz jajco. wybacz że jestem taka rozwydrzona, że w ogóle ośmielam
                              się tu pisać... wink
                              • 0golone_jajka Re: Do oczka 04.01.07, 21:14
                                każdy jest tu mile widziany, dobrze o tym wiesz
                                • hiperrealizm za to ty i twoje klony są niemile widziane 06.01.07, 08:41

• lliberte-ghost25 Re: za to ty i twoje klony są niemile widziane 06.01.07, 08:49
                                    Witaj hiperek - przestań pajacować.Znam cię,że jestes dobry pajac.Myślę,że nie
                                    tylko ja.
                                  • 0golone_jajka Re: za to ty i twoje klony są niemile widziane 06.01.07, 09:23
                                    Pozwól że zacytuję jednego policjanta z Killera, tego który konwojował tytułowego bohatera i któremu niby UOP a faktycznie ludzie Siary Killera zabrali: "Mam cie w dupie" (z takim śpiewnym akcentem smile ).
                          • bloodysunday99 Re: Do oczka 04.01.07, 21:12
                            No jestem w szoku normalnie no. Ide jeszcze raz pod prysznic, teraz nie bede sie
                            mogl kapac 2 tygodnie...

Caluje raczki, juz sie nie moge doczekac. 8D

(A jednak Mikolaj istenieje!!!!!!!)
                            • oko_jeza Re: Do oczka 04.01.07, 21:15
                              z tymi rączkami to nie musisz.. wink
                              ehh. cala ta dyskusja skutecznie mnie odciągnęła od nauki języka naszych
                              południowych sąsiadów. niedobrze wink
                          • nick_penis Re: Do oczka 04.01.07, 21:18
                            Dlaczego mam zmienić nicka?

Druga część mojego nicka jest nazwą łacińską, par excellence medyczną.
                            Całość nicka odwołuje się do niegdysiejszej ksywy mojego znajomego, ale to już
                            zupełnie inna historia.

• oko_jeza Re: Do oczka 04.01.07, 21:20
                              bo cię proszę. bo nie chcę takiego nicka na moim forum, ale to nie jest
                              równoznaczne z tym, że nie chcę tam twojej osoby. smile
                              • nick_penis Re: Do oczka 04.01.07, 21:24
                                To bardzo miłe z Twojej strony.

Ale zmiana nicka to byłby niewybaczalny konformizm, którego nie chcę się
                                dopuszczać.
                                Byłoby to coś na kształt pospiesznego Tuskowego ożenku sakramentalnego przed
                                wyborami.
                                No passaran!
                                Nick_penis ol muerte!
                                • oko_jeza Re: Do oczka 04.01.07, 21:27
                                  no widzisz, może w takim razie zrozumiesz mój nonkomformizm smile
                                  ależ przyjemnie się zrobiło, nie do wiary wink
                                  • nick_penis Re: Do oczka 04.01.07, 21:28
                                    oko_jeza napisała:

> no widzisz, może w takim razie zrozumiesz mój nonkomformizm smile

Tak, istotnie to jest jakiś argument.

> ależ przyjemnie się zrobiło, nie do wiary wink

Co konkretnie wprawiło Cię w "przyjemność nie do wiary"?
    • lliberte-ghost25 Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:27
      Nick_penis,nie naciskaj tak gwałtownie.Oko_jeża za chwilę na wszystko się zgodzi.
      Dajcie się dziewczynie pouczyć.
      • oko_jeza Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:29
        juz sie zamknelam w sobie od tego naciskania. a slowacja poczeka, bez obaw wink
      • nick_penis Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:29
        Mimo rzekomo bluźnierczego nicka, nigdy nie naciskam gwałtownie.
        • oko_jeza Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:30
          nick_penis napisała:

> Mimo rzekomo bluźnierczego nicka, nigdy nie naciskam gwałtownie.

nie smialabym cie o to posadzac. smile
          • nick_penis Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:35
            Nno, nie wiem.
            W końcu jako uczestnik jajcowego kłębowiska żmij, mógłbym być skończonym
            chamem, gburem i knurem, który naciska gwałtownie.
            • oko_jeza Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:37
              teoretycznie mógłbyś, ale przecież nie osądza się po pozorach,prawda? wink
              • nick_penis Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:43
                Wiesz, bywa, że osąd jest pochodną mimowolnego uprzedzenia, pochodzi z jakichś
                pozaświadomych (intuicyjnych?) przesłanek.

Nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=54910498&a=54936289
                • oko_jeza Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:47
                  chodzi o tą przyjemność, bo podlinkowałewś cały wątek?
                  przyjemność, no do wiary- tam jest przecinek. przyjemność sprawia mi cała ta
                  dyskusja, bo mnie bawi, a poza tym to, że zaczęłam palić papierosy przy
                  komputerze czego zazwyczaj nie robię w trosce o moje współlokatorki wink
                  przyjemność sprawia mi jeszcze kilka innych rzeczy. ale może nie będę się
                  wgłębiać w szczegóły. wink
                  • nick_penis Re: Nie podoba mi się 04.01.07, 21:55
                    Mam nadzieję, że będziesz bywać częściej na forum "Kościół, religia". Istotnie,
                    dyskusje tutaj sprawiają czasami przyjemność.

• carpedijem Re: 06.01.07, 23:30
                    Coś mi się wydaje, że na forum oko_jeża taka dyskusja nie miała by prawa bytu, a
                    to dowodzi jedynie, iż właśnie ludzie o poglądach bardziej liberalnych są
                    jednocześnie bardziej tolerancyjni wobec innych - szczególnie katolików.
    • belos Re: Nie podoba mi się 05.01.07, 12:35
      0golone_jajka, może już czas powrócić do starej nazwy forum?
      Bo tak jakoś łyso wygląda nazwa Kościół, religia. Poza tym
      the_dzidka miała rację, trolle-krzyżaki strasznie tu śmiecą.
      Nie wiem jak Wy, ale ja tam już "nasyciłem się" chrześcijańską kulturą.
      • lliberte-ghost25 Re: Nie podoba mi się 05.01.07, 14:53
        belos napisał:

> 0golone_jajka, może już czas powrócić do starej nazwy forum?
        > Bo tak jakoś łyso wygląda nazwa Kościół, religia. Poza tym
        > the_dzidka miała rację, trolle-krzyżaki strasznie tu śmiecą.
        > Nie wiem jak Wy, ale ja tam już "nasyciłem się" chrześcijańską kulturą.

Trolle tu często śmiecą,może to tylko jeden troll,trzeba sie przyzwyczaić
        ich katolickie sumienie strasznie drażni to, co piszemy na forum,gdyż to oni
        mają przecież monopol na prawdę.
        Nazwa forum nie ma nic do ataków tych głupków /głupka/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka