Gość: MISIEK IP: 7.2.* / 10.211.210.* 20.08.02, 08:19 Serdeczne dzieki za info. misiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 20.08.02, 09:53 firma rodzinna panow Szczypczykow w Krakowie. Solidni, punktualni, nie za drodzy na krakowskie warunki. Przeprowadzaja tez np. w Warszawie z jednej ulicy na druga i podobno obu stronom sie to oplaca biorac pod uwage warszawskie ceny. Nie mam przy sobie ich namiarow, ale sa na pewno w Panoramie firm, a telefon moge miec jutro. Przeprowadzali mnie dwukrotnie (rok temu) i jeszcze znajomych, wszyscy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: 7.2.* / 10.211.210.* 20.08.02, 10:22 Dzięki za odzew. Proszę o ten telefon (jestem z W-wy - jezeli są konkurencyjni to czemu nie), a tak apropo to ile kasy trzeba szykowac na małą przeprowadzkę?, jak to się liczy, za godzinę, za kilometr, za ilość towaru? misiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 20.08.02, 11:22 wszystko ma wpływ na cenę. Moja przeprowadzka była na sąsiednią ulicę, mieszkanie 50m2 + piwnica, z parteru na drugie pietro i kosztowala 700 zl. jak to jest na miejscu, to przychodza wczesniej i oceniaja, dostarczaja tez pudla po bananach do pakowania, nie ma nic praktyczniejszego, zadne plastikowe pojemniki, bo sa brudne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? 20.08.02, 14:45 Przeprowadzałam się 4 dni temu z Mokotowa do Łomianek. Firma dostarczyła mi kartony, przewieźli wszystko szybciutko, sprawnie i bez strat. W nowym miejscu ustawili wszystkie meble, część starych wytargali do piwnicy. Koszt tej całej imprezy wyniósł 300 zł. !!! Naprawdę polecam, telefon w Warszawie 840-62-48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.waw.cdp.pl 27.08.02, 17:26 Dorota, Wielkie dzięki za kontakt. Ja już miałam upatrzoną firmę ale pomyślałam co szkodzi zadzwonić. Rozmawiałam właśnie z bardzo miła panią. Z aprzeprowadzkę z Tarchomina do Józefosławia chce tylko 250 zł. Poprzednia firma chciała 450 zł. Jak z przewozem porcelany, szkła i innych delikatności? Mozna im zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 21.08.02, 09:12 ABC, Szczypczyk Stanisław. Przeprowadzki (0-12) 636 61 63 Odpowiedz Link Zgłoś
mammilaria Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? 20.08.02, 11:24 Ja korzystałam z firmy Arka tel. 8639707 (listopad 2001 Warszawa). Przeprowadzałam się z jednego mieszkania (ok40m) do drugiego, ale stamtąd lokator wyprowadzał się w tym samym czasie, więc nie było kosztów przejazdu, tylko oczekiwanie -ok 1.5godz wszystkie rzeczy czekały w samochodzie. Wyszło to razem 450 zl. Ale poszło szybko i solidnie - strat nie odnotowałam. Przyjechało 4 młodych i silnych chłopaków poszło sprawnie - a sporo rzeczy było znoszonych i wnoszonych po schodach na 5 piętro, bo nie miesciły się do windy. Ja byłam zadowolona i dtugim razem tez bym ich wybrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.stacje.agora.pl 22.08.02, 10:25 a ja w warszawie polecam ATEX tel. 839 88 02. przeprowadzili nas wczoraj i jestesmy super zadowoleni: obawialismy sie o sprzet RTv i szkło itp, nawet chcielismy to sami przewozic, ale panowie rozwiali nasze obawy: mieli nawet koce do owijania np. komputera, i sprawnie, szybko i skutecznie(w trzy godziny wniesli nasze graty na 3 pietro ) kaski w sumie wzieli nie za duzo jestem bardzo zadowolona i POLECAM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 22.08.02, 20:47 Sprawdzona przy kilku bardzo trudnych przeprowadzkach firma Lański i Matoga przeprowadzają zarówno duże banki (tak jak w moim przypadku) jak i osoby prywatne.Dysponują sprzętem z prawdziwego zdarzenia, kompetentni, solidni, niezwykle sprawni. Ostatnią bardzo dużą przeprowadzkę robili przez ponad tydzień dużym zespołem.Podobną pracę inni "fachowcy" męczyli ponad trzy tygodnie z efektem zniszczonych mebli, zagubionych paru rzeczy i ogólnym bałaganie. Nigdy się nie zdarzyło aby cokolwiek uległo uszkodzeniu lub mogło się "zawieruszyć". Polecam z czystym sumieniem. Nie wiem jakie mają stawki ale można z nimi porozmawiać. Nie mam w domu namiaru do nich ale informacja o usługach z pewnością poda. Odpowiedz Link Zgłoś
19bea Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? 24.08.02, 12:22 Telefon najlepszej firmy pod każdym względem:n875-12-08 Wszystko można dogadać, cenę, ilość pomocników. Usługa łącznie z rozkręceniem mebli i ich złożeniem, b. dobra i tania. 19bea Odpowiedz Link Zgłoś