Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI?

IP: 7.2.* / 10.211.210.* 20.08.02, 08:19

Serdeczne dzieki za info.
    misiek
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 20.08.02, 09:53
        firma rodzinna panow Szczypczykow w Krakowie. Solidni, punktualni, nie za
        drodzy na krakowskie warunki. Przeprowadzaja tez np. w Warszawie z jednej ulicy
        na druga i podobno obu stronom sie to oplaca biorac pod uwage warszawskie ceny.
        Nie mam przy sobie ich namiarow, ale sa na pewno w Panoramie firm, a telefon
        moge miec jutro. Przeprowadzali mnie dwukrotnie (rok temu) i jeszcze znajomych,
        wszyscy zadowoleni.
        • Gość: misiek Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: 7.2.* / 10.211.210.* 20.08.02, 10:22
          Dzięki za odzew. Proszę o ten telefon (jestem z W-wy - jezeli są konkurencyjni
          to czemu nie), a tak apropo to ile kasy trzeba szykowac na małą przeprowadzkę?,
          jak to się liczy, za godzinę, za kilometr, za ilość towaru?
          misiek
          • Gość: m Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 20.08.02, 11:22
            wszystko ma wpływ na cenę. Moja przeprowadzka była na sąsiednią ulicę,
            mieszkanie 50m2 + piwnica, z parteru na drugie pietro i kosztowala 700 zl. jak
            to jest na miejscu, to przychodza wczesniej i oceniaja, dostarczaja tez pudla
            po bananach do pakowania, nie ma nic praktyczniejszego, zadne plastikowe
            pojemniki, bo sa brudne.
          • dorota62 Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? 20.08.02, 14:45
            Przeprowadzałam się 4 dni temu z Mokotowa do Łomianek.
            Firma dostarczyła mi kartony, przewieźli wszystko szybciutko, sprawnie i bez
            strat. W nowym miejscu ustawili wszystkie meble, część starych wytargali do
            piwnicy.
            Koszt tej całej imprezy wyniósł 300 zł. !!!
            Naprawdę polecam, telefon w Warszawie 840-62-48
            • Gość: domino Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.waw.cdp.pl 27.08.02, 17:26
              Dorota, Wielkie dzięki za kontakt. Ja już miałam upatrzoną firmę ale pomyślałam
              co szkodzi zadzwonić. Rozmawiałam właśnie z bardzo miła panią. Z aprzeprowadzkę
              z Tarchomina do Józefosławia chce tylko 250 zł. Poprzednia firma chciała 450
              zł.
              Jak z przewozem porcelany, szkła i innych delikatności? Mozna im zaufać?
          • Gość: m Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 21.08.02, 09:12
            ABC, Szczypczyk Stanisław. Przeprowadzki
            (0-12) 636 61 63

• mammilaria Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? 20.08.02, 11:24
        Ja korzystałam z firmy Arka tel. 8639707 (listopad 2001 Warszawa).
        Przeprowadzałam się z jednego mieszkania (ok40m) do drugiego, ale stamtąd
        lokator wyprowadzał się w tym samym czasie, więc nie było kosztów przejazdu,
        tylko oczekiwanie -ok 1.5godz wszystkie rzeczy czekały w samochodzie. Wyszło to
        razem 450 zl.
        Ale poszło szybko i solidnie - strat nie odnotowałam. Przyjechało 4 młodych i
        silnych chłopaków poszło sprawnie - a sporo rzeczy było znoszonych i wnoszonych
        po schodach na 5 piętro, bo nie miesciły się do windy.
        Ja byłam zadowolona i dtugim razem tez bym ich wybrala
      • Gość: mon Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.stacje.agora.pl 22.08.02, 10:25
        a ja w warszawie polecam ATEX tel. 839 88 02.
        przeprowadzili nas wczoraj i jestesmy super zadowoleni:
        obawialismy sie o sprzet RTv i szkło itp, nawet chcielismy to sami przewozic,
        ale panowie rozwiali nasze obawy: mieli nawet koce do owijania np. komputera, i
        sprawnie, szybko i skutecznie(w trzy godziny wniesli nasze graty na 3 pietro )
        kaski w sumie wzieli nie za duzo
        jestem bardzo zadowolona i
        POLECAM !!!!!!
      • Gość: TOYA Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 22.08.02, 20:47
        Sprawdzona przy kilku bardzo trudnych przeprowadzkach firma Lański i Matoga
        przeprowadzają zarówno duże banki (tak jak w moim przypadku) jak i osoby
        prywatne.Dysponują sprzętem z prawdziwego zdarzenia, kompetentni, solidni,
        niezwykle sprawni. Ostatnią bardzo dużą przeprowadzkę robili przez ponad
        tydzień dużym zespołem.Podobną pracę inni "fachowcy" męczyli ponad trzy
        tygodnie z efektem zniszczonych mebli, zagubionych paru rzeczy i ogólnym
        bałaganie. Nigdy się nie zdarzyło aby cokolwiek uległo uszkodzeniu lub mogło
        się "zawieruszyć". Polecam z czystym sumieniem. Nie wiem jakie mają stawki ale
        można z nimi porozmawiać.
        Nie mam w domu namiaru do nich ale informacja o usługach z pewnością poda.
      • 19bea Re: FIRMA PRZEPROWADZKOWA - KTO MI KOGOŚ POLECI? 24.08.02, 12:22
        Telefon najlepszej firmy pod każdym względem:n875-12-08
        Wszystko można dogadać, cenę, ilość pomocników. Usługa łącznie z rozkręceniem
        mebli i ich złożeniem, b. dobra i tania.
        19bea
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka