Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT

• Gość: r. TŁUSTY KOMUSZY RYJ KWACHA - OTO HERB III RP! IP: *.rezist.com 23.08.05, 18:14
      • Gość: qlomyoth Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:15
        ale gornikom podarowal te miliardy...dobrze ze to juz ostatnie miesiace tego
        nieroba!
      • Gość: Mario Precz z komuną! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 18:16
      • Gość: Robak Test na inteligencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:20
        Panie Prezydencie zawetowaliście nie tą ustawę co trzeba nie będę pisał, którą
        gdyż to będzie test na inteligencję ale chyba jednak nie muszę gdyż naród wydał
        już opinię.
      • Gość: Leon Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.devs.futuro.pl 23.08.05, 18:21
        Ciekawe czy kandydat na prezydenta W. Cimoszko ogłosił też tą decyzje jako
        pierwszy ,tak jak podpisanie ustawy o rentach górniczych ?!
        • marika55 Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 20:48
          Gość portalu: Leon napisał(a):

> Ciekawe czy kandydat na prezydenta W. Cimoszko ogłosił też tą decyzje jako
          > pierwszy ,tak jak podpisanie ustawy o rentach górniczych ?!

Nie, bo zajęty, zbiera głosy czerwonych (Indian) w Ameryce - Synuś postawi im
          wigwamy - a ponieważ idzie zima młodzi, którzy na Kwacha głosowali niech zaczną
          sprowadzać z zagranicy plany IGLOO (czyli chatek z lodu) - przydadzą się !
          Byle do wiosny!!

• adam_l27 Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 18:23
        Krew zalewa gdy się patrzy na ten cynizm i dwulicowość prezia i szanownego
        marszalka !!! Raz się rządu słuchają a raz nie. Nie będę przeklinał ale to się
        nazywa oszustwo. I jak tu kochać to państwo które obiecuje i rękami tych
        lewicowych kłamcó obietnic nie dotrzymuje. Niech żyje szara strefa !!!
      • Gość: wojti Trybunał Stanu Cię czeka Prezio Górników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:29
        i czerwonego ścierwa. Wstyd mi , że mieszkam w kraju , w którym rządzi tak
        niekompetentny Prezydent.Mam nadzieję , że też zabraknie na Twoją emeryturę
        choć masz to pewnie w d...
        • Gość: jet Re: Trybunał Stanu Cię czeka Prezio Górników IP: *.chello.pl 23.08.05, 18:36
          Niestety ale po tej gnidzie pokomunistycznej przyjda nastepne.. do parlamentu
          chociazby, wszak tego chce plebs o mentalnosci homo sovieticusa.
        • genek8 Re: Trybunał Stanu Cię czeka Prezio Górników 23.08.05, 18:39
          a mi nie jest wstyd tylko czasem bardzo mocno sie denerwuje a potem mi przykro
          bo mam tylko jeden glos.
      • Gość: Antykwach Zbiera d.powlaz pieniadze dla gornikow. IP: 212.125.240.* 23.08.05, 18:37
      • zbooycerz Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 18:43
        "tłumaczył odmowę podpisania ustawy przez prezydenta dużymi kosztami takich
        rozwiązań dla budżetu"

jak ja lubie te nowomowe... przeciez o to chodzi zeby budzet mial duze koszty
        im wieksze ma koszty tym wiecej w naszych kieszeniach

a najlepiej jakby ten budzet byl malutenki i niech sie oni od nas wszystkich
        uczciwie pracujacych od...stosunkuja

pzdr
      • zirby Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 18:47
        Ci ktorzy buduja domy i uczciwie, ciezko pracuja nie maja czasu jak gornicze
        nieroby isc i robic rozp... pod sejmem. wiec prezio ma ich w d*.*. Mial razje
        KM kiedy mowił że innej lewicy niż złodzieje, gnoje i łajdacy nie ma, nie było
        i nigdy nie będzie.
      • Gość: macio Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.net.btsnet.pl 23.08.05, 18:50
        szkoda gadać
      • interaktywny Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 18:53
        Ole ole Olek , pampa rampam
        Ole ole Olek , trutututu

... i mieszkania dla Polakow ...

Ole ole Olek patataj

...obiecuje ...
      • Gość: **** Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.ekspres.net.pl 23.08.05, 18:54
        żydowski... ku88rwiszon
      • Gość: Kiepski Budowlani to nie elektorat SLD i o to chodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:58
      • don2 Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 18:59
        ale po tym jak konczy,bez sie.Polozyles powiedzonko madralo
      • Gość: Koniu Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:59
        No tak nikt sobie nie zdaje sprawy że uderzenie w budownictwo to uderzenie w
        całą gospodarkę. To najwazniejszy dział w gospodarce. Najważniejsi są jednak
        górnicy hutnicy stoczniowcy rolnicy ... branże gdzie utopiono grube miliardy
        przez lata. Dobrze ze odchodzi mam go dość. jestem ciekawy czy media porusza
        ten fakt tak mocno jak sprawę górników gdy próbowano w dziwny sposob nie
        podpisac tamtej ustawy.
      • Gość: tomi Mozna sie dogadac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:01
        Moje doswiadczenia sa takie...ze mozna sie dogadac z firmami produkujacymi
        materialy budowlane i kupic materialy bez faktury...
        • genek8 Re: Mozna sie dogadac. 23.08.05, 19:12
          fakt jest jeszcze sposob na usluge budowlano remontowa. np kupujesz drzwi z
          montazem opcja ta dotyczy takich ktorzy nie sa macgajwerami lub nie maka
          zaciecia majsterkowicza. wtedy masz vat 7% to samo jest z oknami i wszystkimi
          rzeczami ktore sie montuje (parapety,) dochodzi kwestia tego czy firma od
          ktorej kupujemy montuje swoje produkty. no ale niestety pustaki, cement, wapno,
          kleje, farby to wszystko ma teraz 22%.
      • Gość: Jacek Żona handluje na rynku wtórnym to nie wsmak mu IP: *.spray.net.pl 23.08.05, 19:06
        Żona handluje na rynku wtórnym to nie wsmak mu rozwój budownictwa. Kadencja sie
        kończy z czegoś muszą zyć... żałosne to...
      • Gość: PJ Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 23.08.05, 19:08
        Prezydent Wszystkich Polaków, a zwłaszcza górników, bo młodych ludzi bez
        mieszkań już nie.
      • Gość: tok to me prezio Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:11
        Trzeba szmacie przypomniec jak w swojej kampani wyborczej obiecywal
        mieszkania.
      • Gość: mammamia Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:23
        Na Onecie nie przeszdl zaden post hehe .
        Musi narod kochac prezia .

wiadomosci.onet.pl/1152644,11,item.html
        • Gość: mammamia Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:25
          Sorry , byl jeden gdzie nazwano prezia hipokryta , ale tez wycieli .
          • Gość: Kiepski Chyba hipoptamem ale ZOO się obraziło i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:37
            się predzio odchudził.Pewnieznowu zupę z kapusty wchrzanaia co rano.I w jacuzzi
            siedzi ,w tej słynnej wannie Wałęsy.
            ....
            Cieszy mię ten rym: Polak mądr po szkodzie:
            lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie,
            nową przypowieść Polak sobie kupi,
            że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.

* Pieśni o spostuszeniu Podola (V, ks. II)
            .....
            To do wyborców :Cimoszewicza
            ,Borowskiego,Tuska,Kaczyńskiego,Leppera,Bochniarzowej,Gertycha.

Głosujcie na J.K.Mikke.To nie jest głos stracony.
      • Gość: pw Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.plusgsm.pl 23.08.05, 20:28
        Głosujcie na SLD i Cimoszewicza
      • charnel Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT 23.08.05, 20:32
        O emerytury górnikom jakoś nikt mnie nie pytał, czy chcę dokładać się tysiaka
        rocznie do bandy, która przyjechała, popiła, pokrzyczała, pobiła ale emerytury
        dostała! Nie przypominam sobie też, by nasz NR ONE miał jakieś opory
        spowodowane większymi wydatkami w momencie kiedy to podpisywał.
        A słowo dane przez polityków o rekompensacie zmiany VAT można wsadzić w
        zaciemnione miejsce! Dlaczego?? – bo normalni, pracujący ludzie nie mieli czasu
        na wyprawy by postraszyć siłą. Normalni ludzie piszą listy otwarte, które pan
        NR ONE nawet nie czyta.
        Żałosne to kończenie...
      • jardya Zróbmy zdymę - też chcę być emerytem po 25 latach 23.08.05, 20:33
        Pracuję w prywatnym sektorze - też chcę emeryturę po 25 latach. Może umówimy
        się (jest na pewno takich jak ja więcej niż górników) i wpadniemy do Warszawy
        po to co nam się "słusznie" należy ?
      • Gość: germanik Re: Prezydent zawetował ustawę o zwrocie VAT IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 23.08.05, 20:47
        czegos w tej argumentacji nie rozumiem: VAT podwyższyli choc nie chcieli, ale
        musieli, bo im unia kazala. Jakie wiec ujemne skutki dla budzetu moze miec
        oddanie niechcianych pieniedzy?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka