Gość: Joa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 02:17 Muszę kupić pralkę o jak najmniejszej głębokości. Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry, sprawdzony model? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Najlepsza pralka IP: 10.30.1.* 07.10.02, 08:38 Ja właśnie ostatnio kupiłam sobie Candy HOL 800/TL - 33 cm głębokości. Podobno dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Najlepsza pralka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 14:02 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ja właśnie ostatnio kupiłam sobie Candy HOL 800/TL - 33 cm głębokości. Podobno > dobra. Nie chcę Ciebie martwić Aniu,ale za max 5 lat czeka twoją pralkę poważna naprawa.Może to przypadek,ale u trzech osob pralka tego typu padła po właśnie takim czasie(w tym u mnie).Teraz testuję Siemensa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepsza pralka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 15:53 Witaj! Właśnie zasadziłam się na Siemensa xs 440, choć podobno na rynku jest więcej niż tylko 2 modele o gł. 40 cm. Polecasz? Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Najlepsza pralka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 20:13 Jedyne co troche irytuje to lekki gwizd przy wirowaniu na dużych obrotach. Podobno to normalne dla Siemensa i Boscha?! Hoover należy do tej samej grupy co Candy i robią to w tej samej fabryce. Nic więcej nie wiem na temat tej firmy. Ja na podst.własnych doświadczeń odradzam włoszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Najlepsza pralka IP: 195.116.131.* 07.10.02, 15:41 Polecam pralkę firmy Hoover SIX Inter@act AI 1040. "Aż" 40 cm głębokości, ale wsad prania 5 kg czyli jak przy tradycyjnych wymiarach. Sporo ciekawych funkcji np. opóźnienie startu, program szybkie prasowanie genialny przy praniu firanek czy program szybki (tylko 29 minut!). Cena niezbyt zachęca (2399 zł), ale ja jestem po prostu zachwycona, po zabytkowej "wiatce" wszystko cieszy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepsza pralka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 15:56 Czy wyświetla czas prania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepsza pralka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 15:58 No i płynną zmienność obrotów? Podoba mi się praleczka... www.hoover.pl/ai1040.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Najlepsza pralka IP: proxy / 195.116.131.* 11.10.02, 09:55 Wyświetla nie tylko czas prania, ale także opis programu tzn. temperaturę, ilość obrotów (regulowana płynnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepsza pralka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 16:07 O kurcze... Czyżby Hoovera w Polsce miała Candy Polska ?? www.hoover.pl/kontakt.htm To nie wiem czy to dobrze świadczy- ja mam o Candy złe zdanie, wielu moich znajomych również... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najlepsza pralka IP: 10.30.1.* 07.10.02, 16:26 a ja z kolei słyszałam od moich kilku znajomych pochlebne opinie na temat pralek Candy. Teraz przekonam się na własnej skórze czy było warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Najlepsza pralka - FRANIA! IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 07.10.02, 20:47 Moja Frania odziedziczona po babce ma już 35 lat i chodzi jak złoto! Żaden automat nie wypierze bielizny tak jak Frania + gotowanie w kotle w szarym mydle i suszenie na słońcu lub na strychu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepsza pralka - FRANIA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 02:07 Niestety nie mam możliwości wstawić Frani do mojej łazienki, za mało miejsca :-( Zastanawiam się, gdzie tego Hoovera można w Wawie obejrzeć, bo w Euro nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepo Re: Najlepsza pralka - FRANIA! IP: 212.160.153.* 08.10.02, 19:05 Frani nie zazdroszczę bo używamy jej w wakacje. Zazdroszczę strychu na co dzień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miele Re: Najlepsza pralka IP: *.waw 11.10.02, 14:30 najlepsze pralki to MIELE. Testowalam je przez dwa lata, od poniedzialku do piatku, codziennie 1 lub 2 prania. Zero awarii i rewleacyjne jakosc prania (niestety, pralki trzeba wybierac pod tym katem), nawet welny. Sa niestety cholernie drogie, ale jak cie stac to jest to wydatek raz na 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar nowa pralka co 10 lat?????? IP: skory:* / 10.2.13.* 11.10.02, 15:59 Gość portalu: miele napisał(a): > najlepsze pralki to MIELE. Testowalam je przez dwa lata, > od poniedzialku do piatku, codziennie 1 lub 2 prania. > Zero awarii i rewleacyjne jakosc prania (niestety, pralki > trzeba wybierac pod tym katem), nawet welny. Sa niestety > cholernie drogie, ale jak cie stac to jest to wydatek raz > na 10 lat A moja Frania ma już 35! I żadne tam Miele po 4000 zł. A ostatnio to wogóle wpadłmi do łap folder sprzętu Ariston i była tam pralka za 1600 euro co to można do niej zadzwonić albo wysłać imaila, żeby zrobiła pranie. I ch.... z tego - bo i tak ani sama sie nie naładuje, ani nie wywiesi bielizny :-)))))) Ja to bym taką pralkę chciał, co to można powiedzieć do niej - Na jutro potrzebne i świeże gacie i skarpetki. Do roboty Franco jedna! i Rano znajduje na stoliku w łazience czyściutką i WYPRASOWANĄ bieliznę... Odpowiedz Link Zgłoś