Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

program Pro 100 z Czterech Kątów

07.10.02, 14:53
    w ostatnch czterech kątach znalazłam informacje, że do czerwcowego numeru
    był dołączany program Pro 100 do aranżowania wnętrz. Czy można gdzięś
    jeszcze dostać ten numer z CD ?
    AN
    Obserwuj wątek
      • Gość: dorotam@atm.com.pl Re: program Pro 100 z Czterech Kątów IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 07.10.02, 15:19
        Mam ten program ale to jest tylko demo i nie ma żadnych mozliwości. Jest to
        zacheta do kupienia tego programu w wersji pełnej. Powiem Ci jednak że jesli
        nie jestes projektantem to nie bardzo Sobie z nim poradzisz.
        W srody w salonie Muratora na ul. Wyzwolenia od godz 17-20 projektanci
        udzielaja rad i na pewno Ci pomoga.
        Pozdrawiam Dorota
        • Gość: nina Re: program Pro 100 z Czterech Kątów IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 07.10.02, 15:52
          Podobnie jak program niby do projektowania lazienek w ostatnim "moim
          mieszkaniu" (dodatek Lazienka). Uwazam, ze to naciaganie i oszustwo -
          twierdzenie, ze przy pomocy tego programu mozesz zaprojektowac wlasna lazienke
          (wolami na okladce czasopisma). Tymczasem mozesz co najwyzej postawic zarys
          scian i wprowadzic okna i drzwi, NIC WIECEJ. Nie mozesz zachowac projektu ani
          nawet go wydrukowac (choc w zasadzie nie ma co drukowac). Wiec jesli ktos z Was
          cche kupic te gazete ze wzgledu na plytke, darujcie sobie, tylko stracicie czas
          i nerwy szukajac bezcelowo bezsensownie opisanych w POmocy ikonek do wstawiania
          mebli czy ceramiki.
        • Gość: Ula Re: program Pro 100 z Czterech Kątów IP: 213.241.44.* 08.10.02, 10:18
          Gość portalu: dorotam@atm.com.pl napisał(a):

> Mam ten program ale to jest tylko demo i nie ma żadnych mozliwości. Jest to
          > zacheta do kupienia tego programu w wersji pełnej. Powiem Ci jednak że jesli
          > nie jestes projektantem to nie bardzo Sobie z nim poradzisz.
          > W srody w salonie Muratora na ul. Wyzwolenia od godz 17-20 projektanci
          > udzielaja rad i na pewno Ci pomoga.
          > Pozdrawiam Dorota

Zgadzam sie. Duzo lepszy byl program dolaczony do "mojego mieszkania" tez chyba
          do czerwcowego numeru. Ale jest on tylko do zaprojektowania kuchni. Ja sobie z
          nim poradzilam, dzialaja wszystkie opcje tylko czas pracy programu jest
          ograniczony do 30 godziny. Po tym czasie poszczegolne opcje programu przestaja
          dzialac. Ale 30 godzin w zupelnosci wystarczy.
          Ula
      • ctrtb Re: program Pro 100 z Czterech Kątów 08.10.02, 09:40
        na4 napisała:

> w ostatnch czterech kątach znalazłam informacje, że do czerwcowego numeru
        > był dołączany program Pro 100 do aranżowania wnętrz. Czy można gdzięś
        > jeszcze dostać ten numer z CD ?
        > AN

Po co kupować gazetę?
        Najnowsza wersja demo jest do ściągnięcia
        www.ecru.pl/
        • Gość: reks Re: program Pro 100 z Czterech Kątów IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 23:30
          Niestety pelne wersje programow do projektowania sa po prostu bardzo drogie i czesto nawet profesjonalistow nie stac na nie- nie ludzmy sie, ze do taniej gazetki dostaniemy dodatek w postaci pelnosprawnego programu. Taki program musi zapewnic renderowanie scen 3-wymiarowych, nakladanie tekstur, czesto ma modul do renderingu, animacji, do tego powinien miec bogate biblioteki umeblowania, wypsazenia lazienek itp. To znacznie bardziej skomplikowane niz sie wydaje. W dodatku to nie "okienka" ktore kupi kazdy ( a te tez w stosunku do sprzedawanych ilosci sa relatywnie drogie), rynek odbiorcow jest ograniczony. A tak naprawde kolejnym zludzeniem jest to, ze przy pomocy programu laik "zaprojektuje" sobie wnetrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka