Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uwaga na p. "Agencik"

IP: *.acn.waw.pl 16.11.05, 08:47
    Pani ktorej nazwiska nie znam podaje sie za agnecje i sprzedaje mieszkania na
    ochocie. wypisuje ze "bezposrednio" w OFERCIE i to juz 3 rz jak do niej
    zadzwonilam. zapytalam dlaczego wypisuje bzdury i wprowadza ludzi w blad ze
    sprzedaje bezposrednio a ona na to: "prosze pani ja biore tylko 2 procent
    prowizji" hahaha a mnie to guzik ochodzi chyba ludzi za idiotow ma. w
    dzisiejszej ofercie sprzedaje mieszkanie 48m przy sczesliwickiej. jej nr
    telefonu to: 500-732-042.jest bardzo podejrzana bo jak odbiera telefon to
    nawet sie nie przedstawia. mial moze ktos doczynienia z ta p. agencik? ja nie
    mam zamiaru zgranie kase i sobie pojdzie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: way2short Jeszcze jedno.... IP: *.acn.waw.pl 16.11.05, 11:13
        Nastepny przyklad z wczoraj: MDM nieruchomosci chyba-dzwonie do pana i pytam o
        mieszkanie na 4 pietrze z dzieszieciu ogloszone w Ofercie. Wygladali dziwnie bo
        bylo napisane ze jest w bloku z cegly. Od samego poczatku dziwne dla mnie bylo
        bo chyba na ochocie nie ma 10 pitrowcow z cegly. Wiec zadzwonialm do tego pana,
        a pan przez 10 minut szukal informacji na temat tego mieszkania. Po 10 minutach
        stwierdzil ze w ofercie podali zle informacje i ze mieszkanie jest w calkiem
        innym bloku na 4 pietrze z czterech i jakies inne bzdury. Stwierdzil ze tonie
        jego wina...moze nie jego ale nawet rano nie kupil Ofert zeby sprawdzic czy
        jego ogloszenia maja poprawne informacje. Dziekuje tej agencji!
        • Gość: ochota Re: Jeszcze jedno.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:47
          sa 10pietrowe, 12pietrowe i nawet 14pietrowe, ja mieszkam w 12pietrowcu z cegły
          na grójeckiej.
      • Gość: way2short Re: Uwaga na p. "Agencik" IP: *.acn.waw.pl 18.11.05, 08:48
        Pani Agnecik oszust nadal grasuje. Dzisiaj w fercie "bezposrednio" 48m na
        szczesliwicach. Nawt nie jest laskawa podac nazy swojej agencji. Moze ktos moze
        sprawdzic kto to jest. Numer tej paniusi juz podawalam.
        • czestmir012 Re: Uwaga na p. "Agencik" 18.11.05, 17:27
          Dzieki za informacje. Własnie zamierzam kupić mieszkanie na Ochocie i miło jest
          wiedzieć kogo omijać.
          Wielkie dzięki!!!
          • gocha1002 Re: Uwaga na p. "Agencik" 18.11.05, 17:56
            Te dwa opisy to zupełnie jak z mojego własnego życia sprzed paru lat, gdy
            kupowałam mieszkanie...
            Wayshort, pisz, proszę, tu na forum coś w rodzaju dziennika ze swoich
            poszukiwań - z konkretami (jak w tym wątku); myślę, że to będzie interesujące.
          • gocha1002 Re: Uwaga na p. "Agencik" 18.11.05, 17:56
            Te dwa opisy to zupełnie jak z mojego własnego życia sprzed paru lat, gdy
            kupowałam mieszkanie...
            Wayshort, pisz, proszę, tu na forum coś w rodzaju dziennika ze swoich
            poszukiwań - z konkretami (jak w tym wątku); myślę, że to będzie interesujące.
            • Gość: way2short Re: Uwaga na p. "Agencik" IP: *.acn.waw.pl 21.11.05, 09:28
              I znowu ta sam historia. Powiedzialam mojemu narzecoznemu zeby zadzwonil do
              szanownej pani agencik i sie z nia umowil na spotkanie. Bo moj glos juz zna a
              ochranilam ja niezle juz ze 3 razy. Chcialam sie umowic zeby po pierwsze
              zobaczyc mieszkanie a po drugie zobaczyc jej licencje spisac nr i zglosic do
              jakiegos urzedu zeby poniosla konsekwencje za oszustwa ktore robi.
              Wiec w sobote rano narzeczony zadzwonil, odebrala jak gdyby byla osoba prywatna
              i pierwsze co zrobila to zapytala sie chlopaka o nazwisko. Wiec on jej tez sie
              zapytal i z tego co podala to jest nazwisko na Ż ale dokladnie nie wiem jakie.
              Chlopak cos wspomnial ze jzu kupil mieszkanie ktore komus wynajmuje a teraz
              poszukuje mieszkania wikszego do zamieszkania. Jak ona to uslyszlala zaczela
              sie dopytywac o mieszkanie ktore juz jest kupione i oferowac uslugi czy moze
              ona by to nie mogla posredniczyc w wynajmie tego mieszkania:))) Powiedzial jej
              chyba ze 3 razy ze mieszkanie jest juz wynajete i nie potrzebuje posrednika
              natomiast szuka mieszkania 2 pokojowego do kupna. nic ale to nic do baby nie
              docieralo. Konwesacja trwala kilka minut, facet sie wkurzyl a ja myslalm ze sie
              ze smiechu posikam z durnoty baby. Uwzajecie na nia. Dzisiaj nie widzlam OFERTY
              jeszcze wiec nie wiem czy nadal sie oglasza ale uwaga na glupie babsko z ochoty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka