Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybór siłowników

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:06
    Za kilka miesięcy (na wiosnę) planuję kończyć budowę działki. Póki co brama
    zamykana ręcznie mi odpowiada, ale jak zacznę jeździć częściej to przecież się
    urobię przy otwieraniu i zamykaniu cały czas. Szukam siłowników do bramy
    skrzydłowej, zatem. Chcę ją zautomatyzować i wiedzieć, że jest bezpieczna,
    wygodna. No i pewna - powinny to być siłowniki co trochę wytrzymają. Jakieś
    porady?
    Obserwuj wątek
      • Gość: porco Re: Wybór siłowników IP: *.compi.net.pl 11.01.06, 14:25
        a próbowałeś czegokolwiek szukać wogóle? jest sporo różnych firm produkujących
        siłowniki do bram, osobiście polecam Nice, którego mam u siebie w domu (w
        garażu) i działa bardzo dobrze.
      • Gość: filip Re: Wybór siłowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:09
        z wlasnego doswiadczenia moge poradzic sprzet nice - trwaly, szybki i dziala bez
        zadnych problemow. mysle, ze to najlepszy wybor.
        • Gość: Adam Re: Wybór siłowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:31
          Mam siłowniki Nice, model Pluto w bramie wjazdowej, skrzydłowej już prawie dwa
          lata. Działają dobrze, szybko, bez przeskoków, nigdy nie miałem z nimi problemów.
          • Gość: Kita Re: Wybór siłowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:02
            A te Pluto to dobre? Ktoś jeszcze mógłby je polecić? Bo o Nice to chyba nawet
            kiedyś słyszałem, i to całkiem dobre rzeczy.
            • luckyluc1 Re: Wybór siłowników 22.01.06, 10:24
              Byl ten watek kilkanascie razy tutaj.
              Ludzie maja dla Ciebie rady 'Wujka dobra rada'. Zamiast pytac jakiej firm
              zapytaj o kradzieze.
              Silowniki kradna i jesli wezmiesz silownik przymocowane do srodka skrzydel
              bramy to bedziesz sie cieszl nimi... maksymalnie tydzien.

Bierz tylko silowniki ktorych montaz sprawia ze je trudno ukrasc -
              np. 'zakopane' w ziemi.
              W dodaku pomysl o alarmie.
              Dopiero potem zawracaj sobie glowe firma.
              • Gość: cormax Re: Wybór siłowników IP: 82.160.255.* 30.01.06, 20:18
                Kradzież siłowników do bram to rzeczywiście problem. Trzeba dobrze dostosować
                sprzęt do swoich potrzeb. Inna sprawa, że siłowniki Nice naprawdę są raczej
                najlepsze :)
                Najlepiej wejdź na www.nice.pl i popatrz co tam mają bo wybór jest
              • Gość: cormax Re: Wybór siłowników IP: 82.160.255.* 30.01.06, 20:18
                Kradzież siłowników do bram to rzeczywiście problem. Trzeba dobrze dostosować
                sprzęt do swoich potrzeb. Inna sprawa, że siłowniki Nice naprawdę są raczej
                najlepsze :)
                Najlepiej wejdź na www.nice.pl i popatrz co tam mają bo wybór jest
      • bonbon00 Re: Wybór siłowników 16.01.20, 16:40
        Dla mnie najlepszy producent napędów to Maxgate - są niezawodne i mają bardzo ciekawych opcje programowania, np regulacja czasu otwierania. Są do dostania praktycznie nonstop na sklepie jbpartner

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka