Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Warszawa - Bartycka rynek wtórny

IP: *.mddp.pl 23.01.06, 11:51
    Widziałem kilka ofert młodych (2 lata) mieszkań na tej ulicy. Jak tam się mieszka?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny IP: 212.105.225.* 24.01.06, 09:27
        Bardzo dobrze. Wynajmuje tam mieszkanie od 3 lat i jestem bardzo zadowolony.
        Osiedle zamkniete, spokojne, sami młodzi ludzie. Duża część mieszkań to tzw "z
        ulgą na wynajem". Do centrum masz 2 autobusy (108 i 167).
        Niestety obok budowane są kolejne bloki - są dość blisko, także sprawdź po
        której stronie miałbyś mieć okna.
        Powinienes tez miec wlasne miejsce parkingowe, bo czasami ciężko coś znaleźć na
        terenie wokół (szczegolnie wieczorem).
        • Gość: b2 Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny IP: *.mddp.pl 24.01.06, 11:28
          zastanawia mnie tylko cena (mieszkanie gotowe do wprowadzenia, z urządzona kuchnią), jak na dolny mokotów wychodzi niecałe 6 tys z metra, a nawet 5.5. gdzie tkwi haczyk?
          • madroy Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny 24.01.06, 11:59
            Czyli za tanio, czy za drogo ?

R
            • Gość: b2 Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny IP: *.mddp.pl 24.01.06, 12:40
              porównując co cen mieszkań na dalekim ursusie czy przy forcie bema - relatywnie "tanio"
              • madroy Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny 24.01.06, 13:19
                Mieszkam w okolicy Bartyckiej (ul.Bluszczańska) i jest tu bardzo fajnie.
                Miejsca do spacerów - wał wzdłuż wisły, blisko rezerwaty wokół jeziorka
                czerniakowskiego. Ogólnie super, więc polecam.

R
                • Gość: Gosia Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny IP: 217.153.180.* 20.03.06, 09:35
                  Przeczytaj moją odpowiedź w : Warszawa - Bartycka rynek wtórny. I nie lokuj
                  pieniędzy w tej spółdzielni, bo możesz nie mieć ani mieszkania ani pieniędzy
              • Gość: Gosia Re: Warszawa - Bartycka rynek wtórny IP: 217.153.180.* 20.03.06, 09:32
                Niestety od soboty Spółdzielnia rozsyła po członkach Spółdzielni listy
                informujące o tym, że wg ostatecznego roaliczenia mamy dopłacić 25% ( tj prawie
                1.000 PLN z metra )!!!!!. 40% należy wpłacić do końca marca a resztę w ciągu 2
                tygodni. Radzę uważać. My chcemy przeprowadzić niezależny audyt, który powie
                skąd takie zmiany w cenach. Jeżeli to nie pomoże są jeszcze bardzo drodzy ( ale
                tańsi niż 25 % z metra ) prawnicy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka