26.09.26, 15:52
Jest ich pincet na rynku, ale potrzebuje konkretnego:

1. Trwaly
2. Nie robiacy plam
4. Aby mial jasne rozowe kolory
5. Chetnie blyszczacy, alecbez brokatu
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: Roz 26.09.26, 15:57
      Lubię Chanel. Niestety, ale po innych markach miałam policzki w różnych wykwitach, ten jest dla mnie nieszkodliwy. Kolory też ładne, delikatne. Starcza na lata.
      • mysiulek08 Re: Roz 26.09.26, 16:40
        podobnie, puder i roz chanel, chyba do smierci mi starczy wink
    • lilia-anna Re: Roz 26.09.26, 16:01
      Dla mnie wylacznie klasyczny Bourjois smile
    • mayaalex Re: Roz 26.09.26, 16:19
      To ja sie zgodze z poprzedniczkami - chanel lub bourjois. Obie firmy mialy zreszta tego samego wlasciciela kiedys, nie wiem czy nadal tak jest. Chanel ma piekne odcienie z lekkim polyskiem ale wlasnie nie brokatowe.
      Jesli wolisz w plynie to Nars, odcien Orgasm pasuje wszystkim wink
      • lilia-anna Re: Roz 26.09.26, 16:50
        Orgasm pasuje wszystkim - piękne! 😀 Bourjois zrobił ostatnio roz w kremie i - delikatnie mówiąc - nie polecam. Nietrwałe toto i maże się przeokropnie na policzkach. Ale ten klasyczny jest nadal ok.
        • czerwonylucjan Re: Roz 26.09.26, 17:38
          Ten w kolorowym opakowaniu, z lusterkiem chyba, mam go..
    • pani.asma Re: Roz 26.09.26, 16:19
      Możesz kupić za 15 albo za 1500 ale i tak najważniejszy jes dobrze dobrany odcień
    • enith Re: Roz 26.09.26, 17:25
      Miałam swego czasu róż Bourjois i był nie do zdarcia. Aż wolałam, żeby się szybciej zużywał, żebym mogła uzasadnić kupienie kolejnego odcienia. Do tego pięknie pachniał i bardzo dobrze znosił podróże bez kruszenia się (w przeciwieństwie do takiego MAC'a, który w pierwszej podróży zmienił stan z prasowanego na sypki uncertain)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka