czerwonylucjan 26.09.26, 15:52 Jest ich pincet na rynku, ale potrzebuje konkretnego: 1. Trwaly 2. Nie robiacy plam 4. Aby mial jasne rozowe kolory 5. Chetnie blyszczacy, alecbez brokatu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkaa Re: Roz 26.09.26, 15:57 Lubię Chanel. Niestety, ale po innych markach miałam policzki w różnych wykwitach, ten jest dla mnie nieszkodliwy. Kolory też ładne, delikatne. Starcza na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Roz 26.09.26, 16:40 podobnie, puder i roz chanel, chyba do smierci mi starczy Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Roz 26.09.26, 16:19 To ja sie zgodze z poprzedniczkami - chanel lub bourjois. Obie firmy mialy zreszta tego samego wlasciciela kiedys, nie wiem czy nadal tak jest. Chanel ma piekne odcienie z lekkim polyskiem ale wlasnie nie brokatowe. Jesli wolisz w plynie to Nars, odcien Orgasm pasuje wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Roz 26.09.26, 16:50 Orgasm pasuje wszystkim - piękne! 😀 Bourjois zrobił ostatnio roz w kremie i - delikatnie mówiąc - nie polecam. Nietrwałe toto i maże się przeokropnie na policzkach. Ale ten klasyczny jest nadal ok. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Roz 26.09.26, 17:38 Ten w kolorowym opakowaniu, z lusterkiem chyba, mam go.. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Roz 26.09.26, 16:19 Możesz kupić za 15 albo za 1500 ale i tak najważniejszy jes dobrze dobrany odcień Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Roz 26.09.26, 17:25 Miałam swego czasu róż Bourjois i był nie do zdarcia. Aż wolałam, żeby się szybciej zużywał, żebym mogła uzasadnić kupienie kolejnego odcienia. Do tego pięknie pachniał i bardzo dobrze znosił podróże bez kruszenia się (w przeciwieństwie do takiego MAC'a, który w pierwszej podróży zmienił stan z prasowanego na sypki ) Odpowiedz Link Zgłoś