Gość: krecik IP: proxy / *.k.mcnet.pl 08.11.02, 10:03 xczy możecie mu wyjaśnić co znaczy klasa ścieralności A3C czy jakoś tak? to dobrze czy zle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wim Re: panele podłogowe IP: proxy / 10.30.1.* 08.11.02, 14:00 nie kladz paneli kup drewno Wim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: panele podłogowe IP: proxy / *.k.mcnet.pl 08.11.02, 14:45 Gość portalu: Wim napisał(a): > nie kladz paneli kup drewno > > Wim a jak mnie nie stać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wim Re: panele podłogowe IP: proxy / 10.30.1.* 08.11.02, 15:06 mnie tez nie bylo i zrobilem glupstwo-mam panele po kilku latach bedziesz zalowal(a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: panele podłogowe IP: proxy / *.k.mcnet.pl 08.11.02, 15:22 Gość portalu: Wim napisał(a): > mnie tez nie bylo i zrobilem glupstwo-mam panele > po kilku latach bedziesz zalowal(a) znajomym po roku wytarły sie dziury wiec wiem ze trzeba dobrze wybrac, zeby niezalowac dlatego tak sie pytam o te klase wycieralnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wim Re: panele podłogowe IP: proxy / 10.30.1.* 08.11.02, 16:11 jak ci sie nie wytra to sie wygna ( oczywiscie delikatnie ale wyczuwalnie ) nawet te najdrozsze najtwardsze najmniej scieralne podstawowe wady paneli(krotkotrwalosc, ogromna akustycznosc,"przyciagaja" kurz) naprawde kup sobie drewno Wim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: panele podłogowe IP: proxy / *.k.mcnet.pl 08.11.02, 16:22 Gość portalu: Wim napisał(a): > jak ci sie nie wytra to sie wygna ( oczywiscie delikatnie ale wyczuwalnie ) > nawet te najdrozsze najtwardsze najmniej scieralne > podstawowe wady paneli(krotkotrwalosc, ogromna akustycznosc,"przyciagaja" kurz) > naprawde kup sobie drewno > Wim dzieki, przmysle to powaznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś