Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE

IP: 212.244.167.* 25.12.02, 14:17
    CHĘTNIE ZAPOZNAM SIĘ Z WASZYMI SPOSTRZEŻENIAMI I UWAGAMI.

WYPOWIEDZCIE SIE NA TEN TEMAT.
    PZDRAWIAM I ZYCZĘ WESOŁYCH SWIĄT
    Obserwuj wątek
      • Gość: klient Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 26.12.02, 07:10
        Nie ma takiej. Wszystkie kosza 2,9% za usluge, czyli faktycznie za podanie
        adresu. Troche duzo, nie?????
        • Gość: mz Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: 212.244.167.* 26.12.02, 19:34
          Tyle to ja sam wiem,może jakieś konkrety?
      • Gość: dorotam Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 27.12.02, 10:37
        Polecam Art dom na Targowej . Bardzo profesjonalna i zyczliwa obsługa. Mozna
        negocjować prowizję . Duża pomoc prawna. Mozna sie czuc bezpiecznie
        • Gość: Tenerife Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.12.02, 17:38
          W Hiszpanii, komisje sie pobiera 10%!!!!!!
          • marrek1 Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE 02.01.03, 20:21
            Jeżeli 10% wynosi prowizja pośrednika to znaczy, że praca poświęcona przy
            sprzedaży dziesięciu mieszkań jest równa cenie wybudowania jednego.
            Jeśli wziąść pod uwagę ilość specjalistycznego sprzetu i materiałów przy
            produkcji których jest zatrudnionych dziesiątki ludzi oraz fakt iż by to
            wszytstko poskładać w jedną całość potrzeba też kilku rąk przez ładnych parę
            miesięcy to wychodzi na to że ktoś to znacznie zawyżył swoje wynagrodzenie, ale
            może jest tak dlatego, byśmy nie doznali szoku, gdy się dowiemy ile za trzy
            godziny pracy przy sporządzaniu dla nas aktu notarialnego dostaje rejent.
      • Gość: ela Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: 132.198.175.* 03.01.03, 18:17
        polecam Gralex
        numer w ksiazce (nie pamietam)
        2.5% prowizja
        Profesjonalna obsluga, mieszkanie sprzedala mi szybko kilku klientow na dzien,
        punktualnie umowionych
        • Gość: aislinn Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 12:07
          AD Drągowski wzięli ode mnie 2 %. Poza tym ogólnie wydają się w porzo.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka