Gość: mz IP: 212.244.167.* 25.12.02, 14:17 CHĘTNIE ZAPOZNAM SIĘ Z WASZYMI SPOSTRZEŻENIAMI I UWAGAMI. WYPOWIEDZCIE SIE NA TEN TEMAT. PZDRAWIAM I ZYCZĘ WESOŁYCH SWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 26.12.02, 07:10 Nie ma takiej. Wszystkie kosza 2,9% za usluge, czyli faktycznie za podanie adresu. Troche duzo, nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: 212.244.167.* 26.12.02, 19:34 Tyle to ja sam wiem,może jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotam Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 27.12.02, 10:37 Polecam Art dom na Targowej . Bardzo profesjonalna i zyczliwa obsługa. Mozna negocjować prowizję . Duża pomoc prawna. Mozna sie czuc bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenerife Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.12.02, 17:38 W Hiszpanii, komisje sie pobiera 10%!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marrek1 Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE 02.01.03, 20:21 Jeżeli 10% wynosi prowizja pośrednika to znaczy, że praca poświęcona przy sprzedaży dziesięciu mieszkań jest równa cenie wybudowania jednego. Jeśli wziąść pod uwagę ilość specjalistycznego sprzetu i materiałów przy produkcji których jest zatrudnionych dziesiątki ludzi oraz fakt iż by to wszytstko poskładać w jedną całość potrzeba też kilku rąk przez ładnych parę miesięcy to wychodzi na to że ktoś to znacznie zawyżył swoje wynagrodzenie, ale może jest tak dlatego, byśmy nie doznali szoku, gdy się dowiemy ile za trzy godziny pracy przy sporządzaniu dla nas aktu notarialnego dostaje rejent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: 132.198.175.* 03.01.03, 18:17 polecam Gralex numer w ksiazce (nie pamietam) 2.5% prowizja Profesjonalna obsluga, mieszkanie sprzedala mi szybko kilku klientow na dzien, punktualnie umowionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: NAJLEPSZA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 12:07 AD Drągowski wzięli ode mnie 2 %. Poza tym ogólnie wydają się w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś