Gość: Bea IP: 213.25.164.* 22.10.01, 09:29 Witam, Bede sprzedawac mieszkanie. Jakie formalnosci (i co za tym idzie jakiego rodzaju oplaty ) mnie czekają? I czy to ja jako sprzedajacy musze je ponosic? Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Sprzedaż mieszkania IP: *.waw.cdp.pl 22.10.01, 16:00 A gdzie i za ile sprzedajesz? Bo ja chcę kupić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Sprzedaż mieszkania IP: 213.25.164.* 24.10.01, 11:24 Gość portalu: Beata napisał(a): > A gdzie i za ile sprzedajesz? > Bo ja chcę kupić.. W Nowej Soli, woj. lubuskie. Chyba nie będzie to Cie interesowac:)) Pozdrawiam, Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Sprzedaż mieszkania IP: *.mofnet.gov.pl 05.11.01, 14:37 Ja sprzedaje mieszkanie w W-wie i z tego co wiem, to najlepiej udac sie do noratiusza i o wszystko wypytac . Umowa przeniesienia wlasnosci lub spoldzielczego wlasnosciowego prawa do lokalu mieszkalnego musi byc sporzadzona w formie aktu notarialnego, u notariusza oplaca sie tez podatek od czynnosci cywilno - prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś