Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Drewniany domek

24.05.06, 19:56
    Witam
    mam działke i chciałabym kupić domek drewniany i przetransportować go na tą
    działeczkę (95 arów). Pytanie brzmi z jakimi trudnościami i wydatkami mogę się
    spotkać przy legalizacji takiego domu jako budynku mieszkalnego zwłaszcza że
    na tej działce nie ma żadnych budynków. Taki domek można tanio kupić a budować
    od podstaw to góra pieniędzy których nie mam. Czy takie rozwiązanie będzie
    tańsze??
    Proszę o pomoc.
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • joolanta Re: Drewniany domek 26.05.06, 14:08
        Znajoma za domek drewniany (kurpiowski) zapłaciła 1,5 tys zł. a za
        resztę....100 tys. fakt domek jest CUDOWNY, ale koszta....
        • Gość: Anka Re: Drewniany domek IP: *.crowley.pl 30.05.06, 20:14
          A co to była ta reszta? Bo jakoś nie wierzę w te 100 tyś.
          • joolanta Re: Drewniany domek 31.05.06, 09:33
            wszystko pozostałe przeniesienie i postwienie(wymiana wielu desek), okna, dach,
            podłogi, ogrzewanie, instalacje (wodne i elektryczne), szambo, itp. .... to
            było ok 5-6 lat temu a teraz pewnie byłoby troche więcej. Sama kupiłam
            derwniany domek(bez przeniesienia) i jest to "skarbonka"....
            • iwonagl Re: Drewniany domek 31.05.06, 12:47
              A możesz napisać z jakiej firmy kupiłaś ten domek i jakie są koszty bo ostatnio
              zastanawiam się czy tradycyjny czy właśnie drewniany. Osobiście wolałabym
              drewniany ale boję się kosztów
              • Gość: Maluj Re: Drewniany domek IP: *.softlab.gda.pl 31.05.06, 13:48
                Jak poczytasz na Forum tych co z drewna budują, to się przekonasz, że nie jest
                tak żle, chociaż czasami można się przejchać - zobacz - www.szkielet.pl i tam
                wejdź na forum.
      • rafa53 Re: Drewniany domek 17.05.15, 14:28
        Firma Kriswood produkuje i montuje domki drewniane u klienta. Zapewniają transport w każde miejsce Polski. Szczegóły oferty znajdziesz na stronie kriswood.pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka