Gość: kif IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 15:23 Czy ktoś coś słyszał o tym developerze? dziękuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ndrzej Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 15:26 JKJ to mały develpoer spoza Wa-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 15:34 hej kif, uważaj na JKJ - podobno sprzedają grunt, a nie są jeszcze wpisani do księgi wieczystej a grunty nie są wydzielone pod działki, które oferują, więc kupujesz coś czego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steffan Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 15:38 Widziałem ogłoszenie dotyczące sprzedaży - mają dwie lokalizacje - na Berensona - nowa i na Milenijnej - jakieś ostatki - firma z Ostrovii - termin realizacj na Berensona z ogłoszenia to sierpień 2003 ale sami go przesuwają już teraz na listopad albo grudzień ... smutna rzeczywistość polskich developerów - ogłosić jedno, zrobić inaczej, może klient się nie połapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 15:44 Uważaj na nich - mają bardzo jdnostronnie skonstruowaną umowę, nie pozwalają jej zmieniać - trzeba uważać żeby się nie wpakowaćw jakies bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 15:47 Słyszałam od znajomych, którzy od nich kupili że trzeba ich strasznie pilnowąc przy wykonaniu. Znajomi reklamowali ściany - były bardzo krzywe, a po poprawkach i tak musieli je dodatkowo wyrównywać. Do tego jeszcze doszła żle zrobiona więźba, a to podobno podstawowa część domu, która musi być wykonana dobrze żeby dom stał - musieli to poprawiać. Mimo wszystko życzę szczęścia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 16:00 Odradzam JKJ, budują teraz na ul. Berenson na Białołęce - umowa zrobiona pod developera, zero negocjacji, niepewny status prawny gruntu, słyszalem że są problemy z rozgraniczeniem i zgodą sąsiadow co do granic działek obok. Nie wiadomo też czy uda się im podzielić grunt do terminu oddania, a wtedy nici z umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 16:06 Ja bym uważał na takiego Developera - działa jako spółka cywilna, nie ma żadnego majątku, tylko grunty na Berensona, gdzie budują - nawet sami nie budują, tylko biorą podwykonawców, cała firma to rodzinka, tata, mama i syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażżżyna Re: JKJ Development-czy ktoś coś słyszał IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 22:59 Hej, chciałam kupić od nich mieszkanie ale zachowywali się jakoś dziwnie. Gdy się spotklam z gościem od marketingu okazało się że to jakiś młodzian jeżdzący audi TT mający niewiele pojęcia o tym co sprzedaje firma tatusia i mamusia, zupełna amatorszczyzna , chyba raczej nie powierze dorobku życia ludziom którzy nie traktują poważnie swoich klientów.... Odpowiedz Link Zgłoś