Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ????

IP: 217.153.123.* 18.06.06, 22:13
    Zastanawiam się właśnie nad budową domu pod Warszawą. Czy moglibyście doradzić
    mijakąś miejscowość pod Warszawą z której można dojechać w ciągu max 40 min.
    do centrum(może na trasie WKD?) i gdzie można kupić działki w otoczeniu lasu?
    Jakbyście znali średnią cenę metra w takiej okolicy to byłbym wdzięczny.
    Z góry dzieki
    PS. Bardzo podoba mi się Choszczówka, ale dojazd z tamtąd to masakra.
    Obserwuj wątek
      • kasia_de Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 18.06.06, 22:41
        w Choszczówce cena metra to ponad 200 zł, nawet do 300.
        A dojazd nie jest taki zły, mieszkam na Tarchominie, więc dojazd podobny mam,
        nie narzekam.
        Może Marki lub Ząbki - ale nie wiem jak z lasem ;-)
        • Gość: utalia Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:31
          tez polecalabym Marki. Dobra trasa, mozna szybko jechac. Cena dzialki o
          powierzchni 1000 metrow 200 tysiecy. Troche lasku w tej okolicy jest ale to
          zalezy od polozenia samej dzialkii. Wpisz sobie gratka.pl, wpisz Marki i
          wyskoczy ci sporo ogloszen
        • aga1000 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 22.06.06, 18:11
          A ja Choszczówki nie polecam. Jesli mówimy o tym samym Tarchominie i tej samej
          Modlińskiej, która codziennie przejeżdzam to dojazd w godzinach szczytu jest
          autentycznym koszmarem. Poza tymi godzinami miodzio. W Centrum mozna byc w 20
          minut. Nie dotyczy 7:30-9 i popołudnia, kiedy szybkie przedostanie sie
          jakimkolwiek mostem to cud
          Korki na Modlińskiej zaczynaja się czasem w okolicy Ratusza Białołęka, sytuacje
          pogorszyło tylko wydzielenie pasa wyłacznie dla taksówek i autobusów.
      • kibic66 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 19.06.06, 19:32
        może Pomiechówek k/ Wkry.k/ Nowego Dworu Maz. Dojazd pociągiem 30 ". Wokół
        lasy.pzdr
        • Gość: monika Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.acn.waw.pl 28.06.06, 21:18
          kibic66 napisał:

> może Pomiechówek k/ Wkry.k/ Nowego Dworu Maz. Dojazd pociągiem 30 ". Wokół
          > lasy.pzdr

co ty za bzdury piszesz, pociąg jedzie z nowego dworu do warszawy gdanskiej 45
          minut, a z NDM do Pomiechówka jakieś dodatkowe 10 minut, nie mówiąc juz o tym
          ile trzeba jechac z gdańskiej do centrum

• idla7 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 29.06.06, 08:26
            a z działkami połozonymi jeszcze dalej są także problemy?
            gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3449475.html
      • olusiak.w Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 21.06.06, 14:08
        W kwietniu kupiłam działkę w Słupnie za Markami 80 zł/m 800 m. Blisko las,
        dojazd samochodem ok. 20 min. (do południa), autobusem ok 40 min.O.
        • Gość: kasia Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: 81.15.160.* 21.06.06, 14:38
          Olusia, kupilas moze dzialke niedaleko cegielni ???
          • Gość: wujek Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: 212.133.22.* 22.06.06, 11:58
            Polecam Jazgarzew kolo Piaseczna, 20 km od centrum W-wy, bo tam ma dzilke
            budowlana na sprzedaz. Lasy, jeziora, rzeka, szkola, sklep lokalny a do Achan
            na Pulaskiej jakies 4km.
      • Gość: gabriela Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.orange.pl 22.06.06, 15:42
        a ja właśnie podpisałam umowę z firmą która ma działki w gołkowie to tzn oni
        mają działki i budują na nich domy wiec trzeba sie nastawić że coś za coś ale
        za działkę 890m zapłaciłam 100zł za metr kiedy w sąsiedztwie prywatni sprzedają
        teraz po 170 więc mi się udało okolica może mało znana ale to kilometr za
        zalesiem dolnym i komunikacja miejska z wawy 727, 37min dojazd do centrum a w
        dodatku z zalesia można pociągiem na centralny wychodzi 25 min, okolice super
        chojnowski park i ech juz nic więcej nie powiem pozdrawiam Piaseczno jest super
        • ranelaigh Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 28.06.06, 15:48
          Właśnie kupiliśmy działkę w Jastrzębiu - pomiędzy Piasecznem a Konstancinem.
          Graniczymy z Chojnowskim Parkiem Krajobrazowym. Miejsce marzenie. Cena za m2
          około 200 PLN.
      • Gość: Aqua Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: 212.190.74.* 28.06.06, 15:38
        Z Miedzeszyna jedzie sie kolejka 40 min do Centrum.
        To jescze Warszawa, ale sa juz lasy.
        Tylko trzeba uwazac, na to gdzie powstanie autostrada...
        • Gość: Olo A Międzylesie? Czy ktoś tam mieszka? IP: 217.153.123.* 28.06.06, 16:59
          Ktoś ze znajmoych doradza mi Miedzylesie?? Co o tym sądzicie? Podobno dookoła
          las i relatywnie blisko do centrum?? Czy może ktoś z was tam mieszka i może
          powiedziecjak tam się mieszka i jak z dojazdem? Czy są tam jakieś pociagi albo
          kolejki do centrum ??? No i oczywiscie ile za metr ładnej działeczki?
      • Gość: Lo Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.server4you.de 28.06.06, 18:10
        Okolice Janek byłyby najlepsze ze względu na bliskość centrów handlowych i
        dojazd. Tylko cze są tam jakieś lasy, fajne tereny w okolicy?
        • kasia_de Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 28.06.06, 18:31
          obawiam się, że w Międzylesiu to może być więcej niż w Choszczówce, pewnie ze
          300 zł...
          a dojazd jest autobusem miejskim i kolejką.
          • gingers73 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 28.06.06, 20:29
            w grodzisku 1500 metrow za 100 tys
        • Gość: monika Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.acn.waw.pl 28.06.06, 21:20
          > Okolice Janek byłyby najlepsze ze względu na bliskość centrów handlowych i
          > dojazd. Tylko cze są tam jakieś lasy, fajne tereny w okolicy?

ludzie czy wy umiecie czytac ze zrozumieniem tytuł postu?

radze przejechac się z janek do warszawy od 7.00 do 9.00 i z powrotem od 16.00
          do 19.00 ma-sa-kra to za mało powiedziane
          • utalia Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 29.06.06, 00:05
            Tak, wlasmnie to samo mialam napisac. Aleja Krakowska jest chyba jednym z
            koszmarniejszych dojaxdow w godzinach szczytu i nie tylko. Zreszta umowmy sie,
            ze przez Warszawe przejechac miedzy 7-9 a 16-18 jest niemozliwe. To jest
            gibanie sie w te i wew te. Nie ma chyba idealnego dojazdu. Co do Miedzylesia to
            jest to przeciez czesc Warszawy, mozna tam dojechac zwyklym autobusem np. spod
            hotelu Forum numer 520 (moja ciotka tam mieszka,) i jedzie sie z 20 min-30
            minut. Ale ceny tam sa pewnie astronomiczne. Nie napisalas nam jak sume chgcesz
            przeznaczyc na te dzialke.
      • lucypearl Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 29.06.06, 17:53
        my z mężem kupilismy rok temu dzialke w gminie Lesznowola w Wilczej Górze las,
        cisza, spokoj. dojazd tez dobry, podmiejski autobus siedemset cos tam. Juz nie
        moge sie doczekac domku :)
        • Gość: monika Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.acn.waw.pl 30.06.06, 07:21
          następna mundra...
          czytalas pierwszy post?
          spróbuj dojechac z tej swojej wilczej góry do centrum w 40 minut z godzinach
          szczytu, bo przeciez o to pyta autor wątku:

"Czy moglibyście doradzić
          mijakąś miejscowość pod Warszawą z której można dojechać w ciągu max 40 min.
          do centrum"

wiem o czym mówię, bo pracuję w okolicach lesznowoli, na szczescie dojeżdzam z
          wawy na wieś, więc jadę w przeciwnym kierunku do korków
          • parr Linia WKD 30.06.06, 10:36
            Z dobrym dojazdem komunikacją to chyba tylko WKD w miejscowosciach pod
            Warszawą.Są jeszcze pociągi podmiejskie.

Na lini WKD masz:

Michałowice od 200 zł/m2
            Komorów od 220 do 500 m/2
            Kanie i Otrebusy tez w ok.200 zł/m2

Dalej sie nie orientuje w cenach.Im dalej od W-wy tym taniej.Z wyjatkiem
            Podkowy Lesnej.
            • Gość: Olo Re: Linia WKD IP: 217.153.123.* 01.07.06, 00:23
              A w której z tych miejscowości jest najładniej i w której można kupić
              działeczkę w otoczeniu lasu?
      • kinias3 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 30.06.06, 14:08
        proponuje dzialeczke w okolicach Piaseczna (henryków urocze). Mam 1750m2 do
        sprzedania (prad, gaz , woda) sama tam mieszkam. dojazd jest ok PKS albo
        czerwoniak.Z piaseczna jest kolejka do centrum.
        pozdrawiam tel 0696 069 705.
        • terra Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 30.06.06, 18:19
          Czy dobrze doczytałaś, że chodzi o działkę z dojazdem do 40 min.? Zakładam, że
          pytającej chodziło o dojazd w dzień a nie o 3-ciej nad ranem.
          • Gość: t. Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:44
            Polecam ŁOMIANKI - Własna komunikacja miejska kursująca bardzo często , blisko
            Warszawy , dobry dojazd , jesli bliżej Warszawy może być też Buraków to tuż za
            Młocinami , Kampinos lasy zielono pięknie !
            • Gość: Olo A może Komorów? IP: 217.153.123.* 02.07.06, 13:11
              Blisko to WKD podobno ładnie i niedrogo. Czy ktoś może to potwierdzić????
              • parr Re: A może Komorów? 03.07.06, 09:39
                Olo zależy co rozumiesz przez pojęcie "niedrogo".Ceny w Komorowie to od 220
                zł/m2 w Komorowie Granicy do ok. 500 zł/m2 w Komorowie Osiedlu.
                • Gość: kobitka Re: A może Komorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:41
                  komorow jest podobno teraz calkiem dorgi, ale za to kanie, otrebusy, milanowek
                  (brzozki np.) juz nie tak bardzo..
      • paskowka1973 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 03.07.06, 11:20
        A co myslicie o działkach w otulinie Puszczy Kampinowskiej, ale oczywiście nie
        w takich miejscowościach jak Izabeli czy Laski. Ja znalazłam ofertę w Sowiej
        Woli za 38 zł/m2 ( gmina Czosnów ) tylko nie wiem jak tam z dojazdem do Wawy.
        • Gość: marko Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.devs.futuro.pl 04.07.06, 08:08
          Okolica piekna. Tez tak szukalismy dzialki, ale raczej rekraacijnen. Z Sowiej
          Woli sa dwa autobuy rani i dwa po poludniu. Znaczy PKS w godzinach szczytu. Cena
          38 PLN jest OK. Nam oferowano juz po 50 PLN
          • Gość: Olo Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Rembert IP: 217.153.123.* 17.07.06, 00:46
            Bazując na wszych radach zdecydowałem się kupić działkę gdzieś w okolicach
            Wawra, Wesołej i Rembertowa(pisząc o działkach pod Warszawą miałem na myśli poza
            centrum ). Gdyby ktoś miał jakieś sugestie gdzie konkretnie warto kupić działkę
            w tych dzielnicach to będę bardzo wdzięczny. Szukam działki do 1000 m. w
            odległości do 1 km .od przystanków komunikacji miejskiej albo SKM. Najchętniej w
            otoczeniu lasu i nowej zabudowy ale niekoniecznie.
            Z góry dzięki
            • Gość: draczer Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: 195.205.147.* 08.08.06, 13:12
              może okuniew, jest plan miejcowy, wokół sporo zieleni (na północ duże kompleksy
              leśne poligonu) lub sulejówek lub dalej za sulejówkiem halinów. z tych dwóch
              ostatnich miejscowości pkp. poza tym jesli wesoła to:
              1. drogo, trzeba sporo czasu włożyc zeby coś znaleźć
              2. planowana autostrada
              poza to jeśli rembertów - praktycznie niewiele działek, praktycznie wcale, brak
              planu i nikt nic nie wie. a jak będzie plan to ceny będą odpowiednie (wszakżec
              to warsiawa)
              poza tym jeśli wawer to brak planu, ceny duże, wymagane duże działki, niby
              blisko jednak to pola, jak jest coś lepszego to i kosztuje.
              poza tym może Marki (nie najtaniej), a moze lepiej kobyłka z pominięciem
              zielonki (tam nic nie ma)lub wołomin. Na tej lini jeździ pkp i pks i prywatne
              do Wileńskiego. Gdyby się przebili kiedyś metrem do Wileńskiego...(big fjuczer)
              to będzie perespektywicznie ok.
              poza tym mówią że w gminie wiązownie może być ok tylko patrzeć na trasę
              przebiegu obwodnicy czy też autostrady. Może rzeczywiście tak o Okuniewe
              pomysleć.
              Hm moze jest ktoś kto napisałby coś z Autopsji o:
              1. Łomiankach i okolicach
              2. Okolice Legionowa, Chotomowy itp.
              3. Kierunek Konstancin część od strony Wisły.
              Bedę wdzięczny
              • Gość: Beata Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:28
                Z autopsji napisze o Legionowie, Chotomowie i jabłonnej.
                Najbardziej OK jest Legionowo, sa plany zagospodarowania, na miejscu jest
                wszystko od szkół i przedszkoli do przychodni, basenów, szkól językowych itp.
                Ceny za metr działki budowlanej z mediami są tak mniej więcej 100-250 zł/m.
                Mankament to oczywiscie dojazd do Warszawy, codzienny korek do Modlińskiej i na
                Modlińskiej. Bez korków jesteś w centrum w 25 min. Szczesliwie z Legionowa mozna
                pojechac "objazdem" przez okoliczne wsie, wyjeższa się wtedy na trasie
                Toruńskiej. No ale ma wreszcie ruszyć budowa obwodnicy Jabłonnej i most
                Północny. Korki przy wjezdzie do samej Jabłonnej też mozna ominąć, ale trzeba
                miec do tego solidny samochód, najlepiej terenówkę.
                Jest tu Centrum Szkolenia Policji, faktycznie się ostro chłopaki i dziewczyny
                szkolą. Nie wiem czy to ma związek, ale policje sie rzeczywiscie widzi i jest tu
                raczej bezpiecznie. Przerabane jest tylko jak zjezdzaja jakies VIPy. Podczas
                ostatniej wizyty papieża jezdziły całe kawalkady policyjnych samochodów na
                sygnale-nawet w nocy.

Acha do Wawy jezdza autobusy podmiejskie, prywatne linie (chyba dwie) i pociąg.

Jabłonna generalnie też OK. Ceny działek nizsze, ale nie wszystkie maja plany
                zagospodarowania, zdaje mi się, ze cała południowa część wsi nie ma. W ogóle
                burmistrz i urzad gminy to jest brak słow, fatal error. Niestety nie tylko w tej
                gminie. Ale wieś jest raczej rozwojowa, powstaja nowe osiedla i domy. Na miejscu
                szkoła i basen. A i OBi :-)))Ale do Legionowa 1 przystanek autobusowy. Dojazd do
                Wawy jak z Legionowa.
                A i obydwie miejscowości mają te miłą zaletę, ze jest rzut beretem nad Zegrze :-)))
                Chotomowa nie poecam. Drogo i tragiczny dojazd. Podobnie jak wszystkiego na
                linii Jabłonna -Nowy Dwór Mazowiecki. Ceny tam sa moze i atrakcyjne, ale okolica
                okropna, dojazd tragiczny.
                • Gość: draczer Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: 195.205.147.* 09.08.06, 15:29
                  dzięki, zawsze to już coś, wiadomo jak się gdzieś nie mieszka to się nic nie
                  wie, a wszędzie być nie można.
                  Może ktoś ma jeszcze jakieś analizy
                • Gość: Maa Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: *.aster.pl 03.10.06, 10:33
                  "Chotomowa nie poecam. Drogo i tragiczny dojazd. Podobnie jak wszystkiego na
                  linii Jabłonna -Nowy Dwór Mazowiecki. Ceny tam sa moze i atrakcyjne, ale okolica
                  okropna, dojazd tragiczny."

nie do końca się zgodzę, ze tragiczny ;)
                  mieszkam w Skierdach, parę km za Jabłonną w kierunku właśnie na Nowy Dwór.
                  Oczywiscie poza godzinami szczytu dojazd świetny przez Jabłonną i tarchomin,
                  ale wiadomo, ze nie o to chodziło.
                  W godzinach szczytu cofam się do mostu w Nowym Dworze i do Warszawy wjeżdżam
                  przez Łomianki. Jest tłoczno, ale to nic w porównaniu z dojazdem do Jabłonnej i
                  Modlińską. Cały czas się jedzie. Do bliskiego centrum Warszawy (tam pracuję)
                  dojeżdżam w jakieś 20 min do 30, gdy bardziej tłoczno.
                  Oczywiscie jest to opcja dla osób z samochodem.
                  • Gość: Aldi Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:37
                    Gość portalu: Maa napisał(a):
                    > mieszkam w Skierdach (..)
                    > Do bliskiego centrum Warszawy (tam pracuję)
                    > dojeżdżam w jakieś 20 min do 30, gdy bardziej tłoczno.

A ja tyle czasu dojeżdzam z Woronicza do Centrum. Do dziś myślałem, że to
                    troche bliżej niż Skierdy...
                    Ludzie weźcie sie opanujcie z tymi bajkami, bo to już żenada!
                    • Gość: monika Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: *.acn.waw.pl 03.10.06, 20:59
                      hehe zgadzam sie bajki kompletne te 20 minut ze skierd przez NDM do centrum, ja
                      z bielan do nowego dworu poza godzinami szczytu jade 35 minut samochodem
                      • Gość: Maa Re: Dzięki za pomoc - wybrałem Wawer, Wesołą i Re IP: *.aster.pl 03.10.06, 23:58
                        no cóż, jaki sens miałoby opowiadanie bajek?
                        mieszkam tu i wiem ile jadę. godziny szczytu to dla mnie tuż przed 9.00
                        ale oczywiście, to jest tylko internet, więc każdy pisze co chce.
                        ja w każdym razie na dojazd nie narzekam biorąc pod uwage lokalizację.
      • idla7 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 17.08.06, 15:06
        stare Babice,
      • Gość: na tarczyn... Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.eranet.pl 03.09.06, 15:19
        może i Krakowska jest w godzinach szczytu zakorkowana.... ale to tam będzie
        budowana zachodnia część obwodnicy W-wy trasa N-S,na wiosnę rozpoczął sie wykup
        gruntów; od zeszłego roku działki zdrożały już o 100% a właściciele nie
        sprzedają juz tak chetnie bo wiedza że po zakończeniu budowy obwodnicy ceny
        jeszcze wzrosnął.
        W W-wie nie jest problemem odległość ale czas dojazdu, z Ursynowa na Wolę bywa
        czasami od 45 - 60 minut; taki sam czas mozna uzyskać stojąc w korku w Raszynie
        na Krakowskiej.. www.siskom.waw.pl
      • Gość: kobitka Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:46
        to teraz napisze co mysle:)
        nie wiem jak druga strona warszawy, ja mieszkam w komorowie, i to jest super
        miejsce. niecale 30min i jestem juz w centurm warszawy (jadac wkd), jesli wkd
        sie rozpadnie jade pociagiem z pruszkowa, jesli pociag z pruszkowa tez sie
        rozpadnie,to zawsze zostaja jeszcze autobusy.
        codziennie jak wracam z warszawy czuje sie jak bym jechala na wakacje,
        lasy,laki (coprawda nie jest to juz to co bylo 14 lat temu,jak sie tu
        sprowadzilam). nawet jadac z milanowka czy z grodziska da sie zniesc dojazd do
        warszawy, wkd zatrzymuje sie w idealnym miejscu, i dzieki wkd wlasnie ja do
        centrum warszawy dojezdzam szybciej, niz moja znajoma z moktowa:>
        • Gość: karo Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:25
          Mieszkam w Otwocku i zawsze ktos ktos do mnie przyjezdza jest zachwycony
          okolica..Dojezdzaja tu pociagi podmiejskie(do srodmiescia jedzie sie 45min,jest
          mnostwo autobusow(co 5-15min)ktore bez korkow potrafia jechac do centrum
          30min.Samochodem bez korkow jedzie sie 20-25min a w czasie szczytu
          ok.40.Ogolnie uwazam ze trasa na Otwock jest dobrym miejscem
          (wawer,anin,miedzylesie,radosc).Cen niestety nie znam..
          • Gość: adam1 Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.pg.com 06.09.06, 04:16
            Majdan - Leśniakowizna k/Wołomina. Czas dojazdu 25 min. samochodem. Mam tam
            działkę do sprzedania 16000m kw. pod lasem - cisza, spokój, świeże powietrze.
            Media: prąd. Jeszcze jej nie "puszczałem" w ogłoszenie a już się nią ludzie
            interesują. Tak się zastanawiam ile za nią "krzyknąć", żeby nie stracić, a z
            drugiej strony kupca nie odstraszyć. 30zł/m to dużo czy mało?.
            • Gość: JA znam swietna lokalizacje... IP: *.aster.pl 07.09.06, 22:28
              ale dopiero powiem ja w weekend zakupie tam dzialke:) jest troche ich na
              sprzedaz a od poniedzialku maja juz kosztowac o 30 tys wiecej:)))
              • xadam30 Re: znam swietna lokalizacje... 08.09.06, 08:48
                Jak kupisz to daj "cynk".
        • krolewski_tygrys Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 28.09.06, 22:03
          komorów jest GIT ! Mieszkam co prawda 2 a nie 15 lat, ale zgadzam sie z
          kobitką. Super miejsce do mieszkania! Polecam. choc ceny faktycznie nie sa male
      • Gość: Kasia i Paweł Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:02
        A może nasz plan: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=25&w=48623088&a=48623088
      • Gość: gość Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: 195.245.213.* 28.09.06, 12:56
        a może to bozawola.webpark.pl
        • kibic66 Re: boża wola k/ NDM 03.10.06, 18:59
          czy tam aby nie podchodzi woda z Wisły lub Bugo-Narwi. Bo dojazd jest bardzo
          dobry . Przez Wisłę k/ Zakroczymia i na trase gdańską,lub pociągiem . Ale ile
          to czasu. pzdr
      • Gość: arturgeo@gazeta.pl Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? IP: *.171.78.233.crowley.pl 04.10.06, 10:00
        Proponuję działkę w okolicach Otwocka i Celestynowa. Dużo lasów (Mazowiecki Park
        Krajobrazowy) a ziemia jeszcza stosunkowo tania!!! ALE PRZED KUPNEM DZIAłKI
        POLECAM ZROBIENIE EKSPERTYZY GEOLOGICZNEJ żEBY NIE WPAKOWAć SIę W OGROMNE
        KOSZTY!!! Wszelkie pytania proszę kierować na maila:)
      • avenue2 Re: szosa krakowska -Mroków chwalą, 04.10.06, 15:36
        i to bardzo,
        rzeczpospolita.oferty.net/artykul,1420,Wlasny-dom-zamiast-apartamentu
      • aasddd Re: Działka pod Warszawą z dobrym dojazdem ???? 01.05.24, 21:09
        Jaktorów pod Grodziskiem Mazowieckim, blisko A2 i do Warszawy 30 min. Stacja PKP 1km od domu, bezpośredni pociąg 30 min jest na Centralnej, podmiejski 50 min. W tej chwili budują się nowe domy. Szczegóły na bud.ma-box.pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka