jozica 10.08.06, 21:22 Czy ktoś moze zna taki piec f-my Ariston (piec kondensacyjny, jedno funkcyjny do współpracy z solarami)? Jakieś opinie na ten temat? Co w ogóle sadzicie na temat inwestycji w solary w naszym klimacie? Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mif Re: Piec gazowy Ariston IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:42 Z wyrobów włoskich dobra jest pizza i spagetti :( Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: Piec gazowy Ariston 10.08.06, 22:31 O dzieki, bardzo mi pomogłeś :-))) A tak na powaznie-coś konkretnego poza niechęcią do włoskiej precyzji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Piec gazowy Ariston IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:42 A trzeba więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: Piec gazowy Ariston 10.08.06, 23:14 Oj tak, tak.Bo to wiesz, najgorsi są Włosi z Poludnia, ci z pólnocy to OK :-)))Pozatym można z pewnością znaleźć odwrotnie proporcjonalną zaleznośc między spagetti a jakością piecy, ale ja tak upierdliwie poproszę o więcej informacji :-))) Na temat piecy. Naprawdę, jesli masz jakieś paskudnie doświadczenia to daj znać. albo moze inaczej-czy mozesz polecić jakiś piec tego typu. Bo wiesz, możemy sobie miło pogadać o włoskich przypadłosciach :-))) ale szczerze mówiąc nie do końca o to mi chodzi. Pozdrawiam Gość portalu: mif napisał(a): > A trzeba więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Piec gazowy Ariston IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:58 Ja ogólnie nie mamm przekonania do włoskiej produkcji. Poczytaj na F kuchnie, co ma do powiedzenia na temat Aristona zayzayer ☺. Wyszukiwarka i miłej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Piec gazowy Ariston............... IP: *.krasnystaw.net 11.08.06, 17:48 Nie bierz pod uwagę niczym nieuzasadnionego cynizmu "kuchcika", jak wiesz on wie tyle ile zje! Odwiedź internetowy serwis producenta www.ariston.pl/ariston/enter.do?country=PL&lang=pl&brand=01 i zapoznaj się ze szczegółową specyfikacją techniczną. Z produktów, cieszących się uznaniem (relacja cena do jakości) są wyroby włoskiej Berety, producenta głównie broni, ale też kotłów, zasobników, kolektorów, itd… www.beretta.pl/berettapl/web/pol/home/home.jsp Ważne jest dostępność do serwisu! Życzę dobrego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś