Gość: Ana IP: *.bridge.com 06.03.03, 10:02 Czy budowaliscie kabine prysznicowa z luksferow? Gdzie w Wa-wie mozna je kupic i po jakich cenach + profile lub zbrojenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: Luksfery, gdzie kupic w W-wie? IP: *.itpp.pl 06.03.03, 10:36 Gość portalu: Ana napisał(a): > Czy budowaliscie kabine prysznicowa z luksferow? Gdzie w Wa-wie mozna je > kupic i po jakich cenach + profile lub zbrojenie? czść też chciałam zrobić sobie kabine z luxferów ale czas mnie gonił więc nie mogłam sie zastanowić nad konstrukcją, chciałam żeby pomiędzy wanną a prysznicem staneła ścianka z luksferów ale miała stać na obudowie wanny a do tego trzebabyło jakiejś specjalnej konstrukcji no i nie stanęła. luxfery dostaniesz na ul. bartycka 175 pawilon 3h tel.840 51 03 - "Hydrotex" pozdrawiam ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: Luksfery, gdzie kupic w W-wie? IP: 213.77.125.* 06.03.03, 11:32 Gość portalu: Ana napisał(a): > Czy budowaliscie kabine prysznicowa z luksferow? Gdzie w Wa-wie mozna je > kupic i po jakich cenach + profile lub zbrojenie? Ja mam taką kabinę. Luksfery kupiłem w castoramie (czeskie białe mat z jednej strony). Konstrukcja to Binario system, kupisz go prawie w każdym sklepie sprzedającym pustaki szklane, ale nie w castoramie. www.hydrotex.pnet.pl/bartycka/binario/binario.htm Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: jeszcze ceny IP: 213.77.125.* 06.03.03, 11:34 Za system dla ścianki 3x9 dałem coś koło 400 zł, a pustaki po 8,70 zł/szt. Można wszystko odliczyc z podatku. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś