Gość: AM IP: *.igik.edu.pl 17.03.03, 14:36 Czy ktoś miał do czynienia z agencją pośrednictwa występującą pod nazwą "Kancelaria Motty"? Będe wdzięczna za jakiekolwiek informacje. AM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolba Re: Kancelaria Motty 18.03.03, 12:09 Owszem, miałem. Agencja jak agencja. Być może okazałby się coś innego, gdyby nie to, że skończyło się na obejrzeniu kilku mieszkań. Na pierwszy rzut oka nic specjalnego. Pozdrawiam, Tolba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: Kancelaria Motty IP: *.igik.edu.pl 18.03.03, 15:56 Wlasnie najbardziej mnie interesuje to co "by sie okazalo". Moze ktos mial jakies "blizsze" kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Kancelaria Motty IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 21:31 Miałem do czynienia z wieloma agencjami i Kancelaria Motty była jedną z dwóch najlepszych (druga, to był Lokus). Prawda jest jednak taka, że nie ma dobrych i złych agencji, tylko dobrzy i źli agenci. Jednym się chce, mają samochód, sprawnie załatwiają mieszkania, inni nawet nie oddzwonią, kiedy się z nimi umówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: Kancelaria Motty IP: *.igik.edu.pl 19.03.03, 13:03 Dzieki Slawek. Interesuje mnie przede wszystkim czy nie jest to jakis kolejny naciagacz, ktory wysysa kase za nic. Maja sporo ofert ktore mnie zainteresowaly, ale juz raz kupilam mieszkanie ktorego nie mam, wiec nie chcielabym znowu wpakowac sie w bagno. Masz moze namiary na tych "dobrych agentow"? Bi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Kancelaria Motty IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 22:20 Oczywiście podam ci namiary do swoich dwóch agentów:) (do jednego muszę znaleźć telefon), ale oczywiście mailowo. Mój adres to sm159164@zodiac.mimuw.edu.pl Zaznaczam, że szukałem mieszkania do kupna, nie wynajmu. Odpowiedz Link Zgłoś